Close
Min velkrobaby skal starte i vuggestue
facebook pinterest twitter

Min velkrobaby skal starte i vuggestue

Avatar
mortil3prinsesser 18 februar 2018, 18:53

Min velkrobaby skal starte i vuggestue

Min velkrobaby, hende der hænger på mig konstant, skal starte i vuggestue. Det skal hun halvanden måned før tid. Dels fordi vi fik tilbudt plads i den rigtige vuggestue, men også fordi vi snart mangler penge så jeg er nødt til at begynde på arbejdsmarked igen. Karla kommer til at være 9 måneder når hun starter, og det bliver en lang indkøring.

Da Astrid og Frida startede i vuggestue, havde jeg ikke de samme tanker som denne gang. De klarede det begge til UG, nok især Frida fordi Astrid jo stadig gik i vuggestuen dengang.

Denne gang syntes jeg godt nok den er svær at sluge. Karla er jo stadig min baby, og på en god dag kan jeg amme hende 5 gange inden sengetid. Bevares, hun får rigeligt af den rigtige mad så hun kan sagtens klarer sig hele dagen i vuggestuen.

Og hvad så når hun bliver ked af det? Hvem kan trøste Karla, som jeg kan? Amning spiller jo også en rolle her, da det er en måde for Super Karla at finde ro og tryghed. Farmor har dog prøvet at passe hende en dag, hvor det slet ikke var nødvendigt at give en flaske, så mon ikke også hun klarer den i vuggestuen.

Problemet er mig

Der er ingen tvivl om at problemet lige nu, er mig. Det er mig der har det svært ved hun skal starte og mig der har det svært ved at andre skal trøste hende. Vi har regnet på om jeg kunne gå hjemme og passe hende, men det ville bare ikke hænge sammen økonomisk.

Det er også meget ambivilent at jeg sidder med de her følelser. For imens jeg har svært ved at give Karla fra mig, så glæder jeg mig også til at begynde på arbejdsmarked igen.

velkro baby vuggestue

Den skal nok blive en god vuggestue start

Ingen tvivl om det. Jeg skal i hvert fald gøre mit til en god start, selvom jeg syntes det er svært. Og heldigvis har jeg mulighed for at give korte dage, da planen er jeg skal i aftenvagt..

Følg endelig med på min instagram, hvor jeg dagligt ligger om fra min hverdag med 3 prinsesser 🙂

[instagram-feed]