Close
Præsentation af en familie på 5, del 2
facebook pinterest twitter

Præsentation af en familie på 5, del 2

Avatar
mortil3prinsesser 2 oktober 2017, 10:47

I dette indlæg kommer jeg forbi barn nr 2, hamsteren og barn nr 3. Historien om hvordan vi endte med en familie på 5.

Da min familie blev udvidet til 4

Flæskesteg på maven

Flæskesteg på maven, hvad skulle den ellers bruges til ? 🙂

Vi har altid vidst at vi ville have 2 eller flere børn, vi vidste bare ikke at det ville gå så hurtigt. Jeg var lige startet op på uddannelsen igen da jeg stod med de 2 famøse streger i hånden igen.

“FUCK” var min første tanke. Heldigvis har jeg en mand med is i maven. Og da vi havde været til første scanning var der ingen tvivl om at vi skulle være forældre til 2 børn under 2 år.

9 måneder efter kom F (læs hendes fødselsberetning her). Hun var som skabt til vores familie, og faldt helt naturligt ind i vores rutiner og vaner. I dag kan A jo ikke huske hvordan tiden før F var. De to er uadskillelige.  

At have et hamster, med et astma barn

Guldhamster

Nu er det sådan at F faktisk havde en lidt hård start på livet med rotavirus, og døjer nu med astmatiske anfald (især når årstiderne skifter). Det betød at da vi havde Samsons støvsugede vi næsten dagligt. – som en indskudt bemærkning vil jeg lige nævne at hun langsomt vokser fra hendes astma (håber jeg).

Da Samson blev aflivet stod F med store bedende øjne og spurgte hvad hun så skulle have som kæledyr. Og jeg er helt ærlig når jeg skriver at valget faldt på en hamster fordi de har en overskuelig levealder. Jeg talte med lægen om det først, for var lidt hys omkring hendes astma på det tidspunkt, han sagde vi bare skulle forsøge og at vi hurtigt ville opdage hvis hun reagerede på dyret.

Hun reagerede heldigvis ikke på ham, og i dag hedder han Simba og bor i vores stue.

Da den 3. arvefølger meldte sig i rækken, og vi derefter har en familie på 5

Gravid med barn nr 3

Efter barslen med F begyndte jeg igen på min uddannelse til social og sundhedshjælper.jeg færdiggjorde og startede på social og sundhedsassistentuddannelsen sommeren efter. Da jeg havde gået på den i et års tid fik jeg er lige pludselig skidt. Jeg kastede op en aften min mand lavede flæskesteg, og gik med følelsen af at mine ben faldt ud af hoften. Jeg var gravid, igen.

Denne gang blev vi begge to lige chokeret. Hvordan skulle vi få det til at fungere, 5 mennesker i en lejlighed på godt 90 kvm ? Vi følte at der knapt nok var plads til os på det tidspunkt. Men hvor der er hjerterum er der plads, og det endte med at baby K kom til verden. Denne gang nåede jeg at færdiggøre uddannelsen, med stor hjælp fra praktikstederne. Det betød at den dag jeg fik mit eksamensbevis, gik jeg direkte på barsel.

Vores tanker og drømme om fremtiden

Vi har mange drømme, mange af dem er realistiske og mange af dem er ikke. Vi gå selvfølgelig med husdrømme, men samtidigt elsker vi at bo midt i hjertet af København. Det er lidt en ambivalent følelse at sidde med faktisk.

Vi har renoveringsplaner med lejligheden så vi kan bo her i mange år. Det sidste nye vi har fået lavet er en seng på de to store pigers værelse (kan ses på min Instagram profil, link i bunden). Nu sover de oppe under loftet, og der er sat en væg i midten af sengen så de har hver deres område (se billedet, det er svært at forklarer ?).

En anden fremtidsdrøm vi har, er en undulat. Da både min mand og jeg var små, havde vi begge en undulat der hed Perle. Jeg syntes det var det fedeste som barn, og vil virkelig gerne dele den oplevelse med mine unger. Og ja, de lever vist pænt meget længere end en hamster, og det er okay.

Det var et indblik i min familie.

Husk, det er kun et øjebliksbillede af mig. Jeg har meget mere på hjertet. Spørg endelig hvis du sidder med spørgsmål.

[instagram-feed]