Close
Præsentation min familie på 5
facebook pinterest twitter

Præsentation min familie på 5

Avatar
mortil3prinsesser 24 september 2017, 19:32

Med de 3 prinsesser, en hamster, en hund i himlen og måske en undulat

Det her blogindlæg kommer til at omhandle min familie. Vi er unge forældre. Jeg er endnu i tyverne og far bliver 35 lige om lidt. Vi startede vores forældre eventyr for snart 7 år siden, og sidder i dag med 3 prinsesser under 6 år. I dette blogindlæg vil jeg starte med begyndelsen. Vi kommer omkring hunden og vores første barn, og tiden da vi lige havde mødt hinanden (hvilket snart er 12 år siden).

Da tosomheden blev til en familie

Vores ønske om en familie startede et par år før vi rigtigt blev forældre. Vi havde kun været kærester i et halvt års tid da vi købte Samson, en lille blanding mellem Chihuahua og dværgpinscher. Han var i virkeligheden vores første baby, og han var røv forkælet. Han var vores klippe da vi havde svært ved at finde en klippe i hinanden.

Jeg hulkede den eftermiddag ved dyrlægen da vi skulle sige farvel til ham (at jeg var højgravid hjalp nok ikke på det). Jeg kan huske at jeg var overrasket over hvor nemt det var at få aflivet sin hund. Jeg skulle ikke engang argumentere over for dyrlægen, hun gav mig bare en tid samme eftermiddag. Men syg var han,og det var ikke fair over for ham længere.

Den dag Samson blev vores hundehvalp, og vi derved fik vores første baby

Hund putter under dynen

Samson blev lynhurtigt en del af vores familie

Samson var vist nok det man kalder et impulskøb. Altså,vi havde længe talt om at få en hvalp. Fra vi så han i dba til han var vores gik kun en formiddag. Vi skulle hente ham i Slagelse hos et ungt par hvor han var et fejlkøb. Dengang hed han Charlie og var en meget lille og forsigtig hvalp. Vi havde på det tidspunkt ingen bil, så det var med tog. Og inden vi tog afsted fik vi købt en taske han kunne være i. Det hele gik så hurtigt at vi hverken havde halsbånd eller snor til ham, og vi måtte forbi en dyrehandler med ham inden vi steg på toget (set i bakspejlet skulle vi jo ha købt det da vi købte transport tasken ?).

Tog turen hjem med hvalpen

Tog turen gik over al forventning. Vi sad som to usikre nybagte hunde-forældre, og var opmærksom på alt hvad Samson gjorde. Alle lyde og bevægelser blev vendt og drejet. Og han var über nuttet. Alle var henne og hilse på ham, og kontrolløren kom med kiks og vand til ham.

Vores familie blev udvidet med en rigtig baby

Da Samson var 4 eller 5 år begyndte vi på projekt baby. Det tog os faktisk et helt år at blive gravid, og det var først da vi udskudte tanken og jeg startede på social og sundhedshjælperuddannelsen at det lykkedes. Jeg testede faktisk positiv samme morgen som jeg havde første skoledag.

 

 

Samson ligger op ad gravid mave

Samson ligger op af min gravide mave. Han virkede som om at han vidste hans familie snart blev udvidet

Den aften vi kom hjem med A ( læs hendes fødselsberetning her ) gik Samson fra at være hvalp til hund. Fra start af pådrog han sig beskytter rollen over for hende, og de to endte med at blive uadskillelige. Det var også A der reagerede mest den dag Samson blev aflivet. Ikke fordi hun var utrøstelig, som vi faktisk havde forventet, men hun talte meget om at han nu er i hundehimlen og kikker ned på hende. Hun nævner ham stadig ugentligt, især under tordenvejr (som der jo er på denne årstid)

Nu var vi rigtige forældre, og ikke bare hunde-forældre længere

Det var – for at være ærlig – angstprovokerende. Nu stod vi med ansvaret for at dette lille væsen. Det var lidt (meget) angstprovokerende at tænke over det nu var vores ansvar hun ikke sultede eller frøs. Men vi klarede det, og faldt ret hurtigt ind i mor og far rollerne. Faktisk var det så naturligt for os at vi valgte at føde ambulant, hvilket ikke virkede spor naturligt for barselshotellet da vi meddelte vi ville hjem. Men selvfølgelig fik vi lov til at tage hjem, og så startede vi på vores eventyr som mor og far.

Da mor og far mødte hinanden, og den der altoverskyggende forelskelse

For ligesom at bryde den røde tråd i dette blogindlæg vil jeg egentlig også gerne starte helt fra begyndelsen. Dengang jeg mødte ham der viste sig at være manden i mit liv.

Enhver kærligheds historie er unik, og hvis du kender bare lidt til os når du læser denne, så er du ikke i tvivl om hvem vi er bagefter.

Medarbejderen og kunden i Fakta

Jeg startede min karriere på arbejdsmarkedet, som ungarbejder i Fakta. Det er er absolut ingen skam i, og den dag i dag kan jeg stadig savnet det. Hvis det ikke var for de dårlige arbejdstider for familielivet, så havde jeg sikkert stadig arbejdet der.

Nå fylder altså 18 år, og bliver altså en for dyr medarbejder til den Fakta jeg arbejde i. Jeg får tilbuddet om at rykke forretning til en i indre København, og takker selvfølgelig ja for jeg har jo brug for pengene.

Og det er så her jeg møder min kommende baby daddy, for han er nemlig tidligere medarbejder i lige præcis den Fakta jeg begynder at arbejde i som 18 årige. Da jeg første gang møder ham ved jeg jo ikke at han er tidligere medarbejder, og behandler ham som kunde. Jeg studsede godt nok over at han hang så meget ud i butikken efter lukketid, men fandt jo ret hurtigt ud af hvordan det hang sammen (dem der har eller arbejder i forretningen kender måske til det med at drikke en fyraften øl eller tre, eller der var måske kun mig?)

Jeg var faktisk ikke ramt af Amors pile de første gange jeg talte med ham, men lige pludselig så jeg mig selv stå og kikke ud af vinduet ved lukketid for at se om han kom forbi. Jeg hang ud i Kongens have fordi jeg – naiv som jeg var – troede der var en mulighed for at han skulle den vej på lige præcis det tidspunkt.

Efter fire måneder aftalte vi han skulle tage pizza med efter lukketid, og så var jeg jo “tvunget” til at give ham mit nummer. Vi skrev sammen hele en aften, og da han skrev godnat gjorde han det meget tydeligt at han syntes jeg var sød.

Vi havde i ugerne op til jokede med at han aldrig ville score en kvinde, så dagen efter vi havde skrevet sammen skrev jeg : “Tillykke, det lykkedes dig at score. Du har ihvertfald scoret mig.” og fra da var vi kærester.

Fortsættes …….. ??