Close
Uge 43, med sygdom og barnedåb
facebook pinterest twitter

Uge 43, med sygdom og barnedåb

Avatar
mortil3prinsesser 29 oktober 2017, 21:34

Så er uge 43 ved at være slut, og sikke en uge. Den har budt på både sygdom, en tur til grænsen og en barnedåb.

Mandag var jeg syg. Heldigvis skulle far i skole, så han kunne aflevere den ene af ungerne (normalt møder han 7.30 om mandagen, og så kan han IKKE nå det). Jeg fik afleveret skolebarnet, og så sov jeg ellers til far kom hjem igen. Jeg vågnede faktisk kun da baby K skulle spise. Det eneste produktive jeg fik lavet den dag, var at bestille det tøj ungerne skulle have på til barnedåben om lørdagen.

Tirsdag var præcis som mandag, med den undtagelse at jeg stressede lidt over barnedåben. Ellers lavede jeg intet den dag jeg er stolt over. Opvasken stod stadig til min mand da han kom hjem. Jeg vågnede faktisk ikke engang da han åbnede døren.

Onsdag var jeg så småt ved at være ovenpå igen. Jeg begyndte at rydde lidt op derhjemme, og besluttede mig for at droppe bordkortene til barnedåben fordi jeg ikke kunne overskue at handle ind til dem. Heldigvis syntes min mand også det var en god ide 🙂

Torsdag planlagde jeg vores tur til grænsen. Det hele blev nøje planlagt, med indkøbslister til henholdsvis barnedåben og her hjem til. Det var også den dag jeg bevægede mig ud af lejligheden for at handle, ellers havde jeg kun gået til skolen og hjem igen. Det gik godt, og jeg overlevede heldigvis. Jeg fik lidt stress, fordi tøjet jeg havde bestilt til ungerne ikke var dukket op endnu. Og vi begyndte at ligge en plan B.

Fredag var den dag vi kørte til grænsen. Børnehavebarnet blev afleveret kl. 7, og det var faktisk meningen at skolebarnet skulle afleveres umidelbart efter. Men da far og skolebarnet var på vej ud af døren, spurgte hun om hvad hun skulle spise til frokost. Ingen af os havde tænkt på at smøre hendes madpakke. 10 minutter senere var den smurt, og på det tidspunkt var der kun 15 minutter til klasseværelset åbnede så det var åndsvagt at aflevere hende i SFO for så kort tid. Da far og skolebarnet var på vej ud af døren for anden gang, spurgte hun – igen ret klogt – hvad med min morgenmad ? Vi havde glemt at tænke på morgenmad, for planen var jo hun skulle ha spist i SFO. Så det endte med en bolle fra bageren, på vej til skole. Baby K blev afleveret til farmor, og skulle være der til vi kom hjem igen. Første gang hun skulle passes i mere end 2 timer. Vi kom afsted 8.30, en time senere end planlagt. Men vi klarede det, og var tilbage i København inden de store piger skulle hentes. Jeg formåede endda at bage dåbskagen til Lørdag. Og tøjet nåede forresten også frem den dag, det hentede vi på posthuset på vej hjem fra grænsen.

dåbskage, uge 43

Lørdag var dagen hvor baby K fik sit navn, Karla. Det var en gudstjeneste som jeg aldrig har oplevet før. Præsten formåede virkelig at tryllebinde alle børnene i kirken med hendes historie og sang. Det var ligefør jeg bad hende døbe mig samtidigt, og jeg er ikke engang kristen. Festen bagefter var skide hyggelig. Det var helt nede på jorden, med mad udefra og engangsservice. Lidt som en sommerfest i kolonihaven. Folk hyggede sig, og ungerne løb og legede med hinanden. På billedet nedenunder er vi på vej over til kirken. 

på vej til barnedåb, uge 43

Søndag skulle så være dagen hvor vi skulle restituere, og planlægge næste uge. Men næh nej. Fordi jeg var syg i starten af ugen, er vi bagud med alt. Vi (far) har knoklet hele dagen med at sørge for lejligheden er klar til næste uge. Og vi kom i mål, der mangler bare at blive støvsuget (men det klarer jeg i morgen formiddag). Vi sluttede dagen af med hotdogs foran fjerneren.

uge 43, aftensmad foran tv

Nu er jeg træt, helt ind til knoglerne.

 

[instagram-feed]