Close
Utilstrækkelig som mor
facebook pinterest twitter

Utilstrækkelig som mor

Avatar
mortil3prinsesser 3 november 2017, 08:56

I går var en af de dage hvor jeg følte mig utilstrækkelig som mor.

Min mand kørte tidligt, før ungerne stod op. Det plejer ikke være et problem. Natten til igår havde baby K ikke sovet pga reaktion fra 5 måneders vaccine, så jeg var en levende zombi.

Skolebarnet var træt, for når baby K græder så vågner hun også. Og det mellemste barn er 4 år og spejler sig i sin storesøster.

Skolebarnet ville ikke tage tøj på, mor skulle hjælpe hende fordi hun var træt efter den lange nat = fair.

Baby K ville ikke op i viklen, hun havde brug for at ligge og amme og se sin mor i øjnene efter en lang nat = fair.

Skolebarnet blev rigtig ked af det. Sådan helt ned i maven ked af det, hvor man kan mærke at hun bare virkelig har brug for sin mor. Og det smittede af på børnehavebarnet, der lige pludselig også blev ked af det fordi hun også havde brug for sin mor nu. Og baby K skreg højt da jeg forsøgte at ligge hende et øjeblik så jeg kunne kramme de to andre.

Så nu stod jeg med tre børn der alle trak i mig, og hvem vælger man så ? Hvem kan bedst undværer sin mor i det øjeblik ?

Lige der blev jeg gal. Ikke på mine unger, men på mig selv og min mand. Jeg sendte rigtig mange ufortjente SMSr hans vej, med mange grimme ord og udråbstegn.

Ungerne blev afleveret, og da jeg kom hjem satte jeg mig ned i sofaen og græd. Jeg var træt og ked af hvordan morgen havde været. Ked af at jeg var nødt til at aflevere skolebarnet, uden hun havde fået 5 min. alene med sin mor, ked af at børnehavebarnet havde en dårlig aflevering fordi vi var sent på den, så jeg afleverede hende i bussen og hun skreg da jeg gik derfra.

Det her var sådan en situation man ikke kunne forudse. De fleste morgener går det faktisk rigtig godt. Så er der andre morgener hvor bolche pædagogik tager over, og giver en chokoladekiks til dem der selv tager tøj på.

Jeg elsker mine børn, og jeg elsker at jeg har flere børn end jeg har arme. Men man skulle nok ikke have spurgt mig den morgen, om jeg anbefalede mere end 2 børn.

Man kan ikke forberede sig på hvor hårdt det er at have 3 små børn, jeg  er ihvertfald overrasket. Men jeg fortryder ingen af dem.

Utilstrækkelig som mor, 2 børn

[instagram-feed]