Forlystelsespark med en 2-årig?

Er der noget for en 2-årig?

Er der overhovedet nogen forlystelser i en forlystelsespark for en to årig? Ja, så absolut! 

Hvad må vi prøve?

Vi har tilbragt dagen i dag i BonBon-Land og det var en kæmpe succes. Jeg havde på forhånd Ikke troet, at der ville være særlig mange forlystelser, så man må prøve når man er to år gammel. BonBon-Land her smart nok tænkt på det samme og har en oversigt på deres hjemmeside, som viser hvor høj man skal være for at prøve de forskellige forlystelser. Vi konkluderede på baggrund heraf, at der nok skulle være noget. Og det var da også! Minimøf er lige præcis 89 cm og med sko og nogle søde medarbejdere, som ikke gik for meget i detaljen omkring den sidste centimeter, var der adgang til en del forlystelser for hende: Forskellige små rutchebaner, mekaniske heste på skinner, rolige bådture, lastbiler på bane og masser af legepladser. Og en rutchebane hvor mor nok burde have indset at 90 cm måske nok er høj nok til at prøve, men at der er grænser for hvor meget vildskab vores lille fartdjævel kan klare, når det kommer til stykket. 

Dagens forløb og forlystelser

Vi har cirka 45 minutters køretur derned fra vores bopæl lidt udenfor København. Minimøf er nu så stor at 45 minutters køretur heldigvis er en overskuelig distance. 

Vi var der kl 10 da de åbnede, og tiden går hurtigt mår man skal stå i kø (hvilket gik meget bedre end frygtet!) og prøve sin tur og prøve noget andet. Og have lidt frokost. Og en is. Vi var hjemmefra blevet enige om at Minimøf skulle have lov at holde sig vågen så længe hun kunne – det er trods alt svært at konkurrere med så meget underholdning – så middagsluren blev udskudt til midt eftermiddag (og var på det tidspunkt også tiltrængt hos forældrene, som fik en pause på en bænk i skyggen).

Jeg tror vi prøvede i hvert fald 10 forskellige forlystelser sammen med minimøf (nogle af dem flere gange), og det var fuldt ud nok til at fylde en dag ud. Og så var der toiletter og bænke nok til at gøre en gravid mor tilfreds.

Thumbs up herfra 🙂