Close
”Ikke kun mor”
facebook pinterest twitter

”Ikke kun mor”

Avatar
mortiltroldeungen 13 august 2015, 09:57

Mor sidder med søn på skødet

Jeg ved at næsten alle mødre har det svært ved og skulle lade guldklumpen passes ude for første gang, men jeg tør godt og sige det højt, sikke en befrielse at være andet end mor! bare for nogle timer.

Jeg husker da Liam skulle passes ude ved hans mormor og morfar med overnatning første gang, hvor kæresten og jeg skulle have en hygge aften ALENE og være andet end forældre, det var rigtig dejligt og vi hyggede os.

Vi så nogle film, spiste noget godt mad og hyggede os bare, som det kæreste par vi nu også er, det sjove ved den aften er at vi sidder i sofaen og min kæreste siger “shhhh jeg kan altså høre Liam græder” og jeg bare kigger på ham og siger at han er altså ude ved mormor og morfar og så grinte vi begge to bare men det er nok sådan noget psykisk som hjernen fortæller en, fordi man har været sammen med ens baby 24/7 siden dag 1.

Liam havde jo haft det godt, blevet forkælet og været nem, han er en meget stille og rolig baby, græder ikke ret tit, så det er der jo ingen ben i, og jeg tror ikke at han i en alder af (på det tidspunkt 6 mdr.) havde lagt mærke til hvor længe vi havde været væk.

Jeg tror at det er super vigtigt at lade sine børn blive passet ude engang imellem så man får alene tid, om man så er i et forhold, eller ej, så være sammen med sine venner og veninder ligesom man var før man blev mor.

Selvom man er blevet mor er det vigtigt at huske at man skal pleje sig selv. Jeg nyder at være mor på fuldtid men det er også rart at man kan tage pænt tøj på som der ikke er gylpet på, håret løst hvor baby ikke hiver halvdelen af, og have make-up på, det ender tit med at jeg kun har en hurtig mascara på, jeg ved godt at jeg ikke må brokke mig for Liam har været nem fra dag 1, ikke ret meget brok, næsten ingen gråd og han er bare generelt en glad dreng på snart 8 mdr.

Jeg elsker mor livet og ville ikke være foruden, jeg er bare super heldig at vi har nogle gode familie medlemmer og venner der vil passe Liam, så vi får ny energi, og får tid til hinanden.

Vi har ikke haft de store forholds problemer efter vi har fået en baby jeg tror faktisk at det har knyttet os endnu tættere sammen i hvert fald lige nu, hvem ved det kan jo nå at ændre sig.

 

Xxx Mor til trolde’ungen