Et kærligt gensyn med power!

Et kærligt gensyn med power!

 

 

Det er længe siden sidst at jeg har skrevet på bloggen, men puha ja hvor fa’en skal jeg starte?

 

Lad os starte fra starten…..

Vi er flyttet i vores rækkehus, så det er den første grund til at der har været stille, okay meget stille… flytningen har taget nogle ofringer og har været hård at komme igennem, men vi er på den anden side nu og det er så skønt! Jeg ELSKER vores nye rækkehus, alt er så lyst og NYT! Fik jeg sagt at det hele er NYT! Så uberørt, så clean så stillet og bare lige min stil. Jeg elsker alt ved huset, min indretning. Bare hvordan huset er bygget. Her dufter stadigvæk af nyt det er bare en lækker duft (okay hvis man kan sige det om et hus?)

 

Den anden grund er at jeg har fået fast arbejde, og det føltes skønt at tjene sine EGNE penge igen, og ikke være på dagpenge. Jeg elsker mig arbejde og det er så skønt at komme i gang igen, måske ikke lige det jeg havde drømt om men jeg er gået hen og blevet ret så glad for det, hvem ved måske fremtiden bringer nye veje med sig? Og fik jeg nævnt at det er FAST arbejde? Det er så lækkert der er virkelig kommet mere ro på. 

 

Nå men i skal nok få nogle bolig billeder.

 

nå hvad vil jeg så med min blog? Ja det har jeg tænkt rigtig længe over fordi der er nogle ting som jeg ikke er klar til at den HELE den hvide verden skal vide, i hvert fald ikke endnu…. Måske det kommer senere, men min blog vil fremover komme til at handle om livet som mor, lidt bolig, de svære tider og de positive ting i livet, og så om mit evig vægttab og om hvornår man er tilfreds med sin mor krop. Og så som noget nyt vil jeg også gerne fortælle lidt om mig selv, om hvordan det er at leve i det perfekte liv udenpå, men et stort kaos indeni.

Good luck med at læse med bag skærmene :) jeg glæder mig til at dele ud af mit liv med jer.

power

 

Xxx Mor til Trolde’ungen