Julen er ikke kun glæde og lykke

Julen er tiden hvor vi er samlet med familien. Hvor vi hygger os og glæder os. Julen burde være fyldt med lykke og konstante smil. Men sådan er det desværre ikke altid.

Jeg var i går til begravelse. Det var min fætter på kun 26 år som skulle begraves. 1 uge før Juleaften. Jeg tog mig selv i at tænke: “Det burde aldrig være sådan at man skal begrave sit barn en uge før juleaften!” – men sandheden er, at man ALDRIG burde skulle begrave sit barn – jul, påske, sommer… aldrig nogensinde!

Dette skår i juleglæden fik mig til at stoppe op, og huske på hvor meget vi skal sætte pris på det vi har, mens vi har det. Det er ærgerligt, at der altid skal så alvorlige situationer til, for at vi lige får det dér spark bagi. I virkeligheden burde vi jo – hver eneste dag, vågne med et smil og sætte pris på alle de gode ting i vores liv. Skal vi prøve? I morgen når vi vågner, starter vi med at sætte pris på bare en enkelt god ting i vores liv. Det kan være svært at huske på hver eneste dag for altid, så lad os bare lige starte med at gøre det fra nu af og året ud – hvem ved, måske bliver det med tiden indarbejdet som en god vane: Vågne op, tænke på noget godt og så komme i gang med dagen. Det kunne jo ovenikøbet være at vi alle blev lidt bedre mennesker af det. Er du med?

Og husk så også at smile til HUS FORBI-sælgeren når han ønsker dig en god dag – også selvom du har lidt dårlig samvittighed over ikke at smide en 20’er til hans avis, ofte skal der ikke så meget til, for at gøre en forskel.

Held og lykke – og et stort julekram herfra.