Velkommen til min blog

profilbillede-2

Helt ærligt, så kan jeg stadig blive helt overrasket over den drejning mit liv har taget. Se hvor jeg er i dag! Den havde jeg godt nok ikke lige set komme…

Jeg var fraskilt mor, havde to børn på 7 og 10 år og skulle ikke have flere børn.
Men så mødte jeg Lars.
Han kom ligesom ind på det helt rigtige tidspunkt og fik lavet totalt om på min timede og tilrettelagte livsplan. Og jeg kunne vel allerede dengang, for 3 år siden da jeg mødte ham, have sagt mig selv at jeg godt kunne kaste min plan i skraldespanden.
Jeg startede med at være skeptisk – han var en yngre fyr og der var meget sjov og ballade når vi var sammen, især hver anden weekend hvor børnene var hos deres far.
Så blev det hele stille og roligt mere alvorligt. Mine børn åbnede deres hjerter for ham og han blev en fast del af vores hverdag. Han begyndte at elske mine børn og kærligheden blev gengældt. Vi flyttede sammen og så kunne historien vel egentlig godt ende dér. Men den lå og lurede hele tiden: ”han har ingen børn og se lige hvor fuldstændig fantastisk han er som papfar!”. Så vi tog over i sommerhuset på Fanø. Drak et glas rødvin og tog snakken. SKAL VI GØRE DET??? Er vi virkelig klar til at give afkald på hver anden weekend at være børnefri og kunne tage på weekendture, feste med vennerne eller bare sove længe og se film hele dagen???
2 måneder efter denne snak var jeg gravid!
Og her sidder jeg nu. Mor til 3. En teenagepige, en preteen og en baby på 5 måneder. Lad mig sige det sådan: Mit liv mangler bestemt ikke indhold. Jeg får alle de dramaer der følger med en hormonfyldt teenagers hverdag, kæmper kampe med min søn som bøvler med skolen og sit Asperger Syndrom, og skifter lortebleer og pludrer løs med en lille baby.
Og over det hele sidder vi to voksne. Min drengerøvskæreste er blevet en rigtig mand og jeg er om muligt endnu mere forelsket i ham som FAR end jeg nogensinde har været. Familielivet er fantastisk. En udfordring ret ofte, helt sikkert, men spændende og indholdsrigt. Og som moderne familie må vi jo bare få det bedste ud af det.
Så fuck min oprindelige livsplan! Se hvor jeg er i dag! Det synes jeg faktisk er ret sejt af en halvgammel pige på 37 år.
Så velkommen til min uperfekte hverdag. Jeg glæder mig til at dele den med dig.