Close
Godt nytår – Godt gammelt år
facebook pinterest twitter

Godt nytår – Godt gammelt år

Avatar
mummylove 2 januar 2018, 09:48

side

Om nogle uger er det Leos første fødselsdag, så 2017 var året, hvor jeg blev mor for første gang, og hvor mit liv på bedste klicheagtige måde virkelig fik mening.
Jeg har altid rynket lidt på næsen, når folk talte om, hvordan deres børn har givet deres liv mening. Tænkt at de måtte have haft et virkelig nedern liv inden 😉

Det tror jeg ikke længere på, de havde. Det havde jeg nemlig ikke selv. Jeg har levet, oplevet, nydt og elsket mit liv førhen. Det var sgu et fantastisk liv!
Det kan bare ikke sammenlignes med dette.
Betydningen af at livet får mening, løfter sig op på et helt andet niveau, når først du står med dette lille bitte menneske i armene, som er fuldstændig afhængig af dig. Du er hele dets verden og derfor bliver det også hele din verden.
Og det er bare et endnu mere fantastisk liv <3

Folk siger også altid, at de ikke vidste hvad de fik tiden til at gå med, før de fik børn. Det ved jeg godt.
JEG SLAPPEDE AF … PÅ SOFAEN … FORAN FJERNSYNET …
Aldrig havde jeg forestillet mig, hvordan man bare hele tiden er i gang. HELE TIDEN!!! Aldrig havde jeg troet, jeg kunne holde til det. Men man gør det bare. Og man gør det gladeligt.

Jeg har ikke skrevet et indlæg siden slut november, for i starten af december skulle Leos dagplejemor på en uges ferie, og da han lige var startet, syntes, jeg det var synd allerede at sende ham i gæstepleje hos en ny fremmede, så jeg beholdte ham hjemme den uge, og så var der bare ikke lige tid til det.
Så var han i dagpleje den efterfølgende uge, hvor mine alenetimer hurtigt gik med at få styr på lidt julegaver, og så fik jeg heller ikke lige skrevet et indlæg, men det tænkte jeg så, jeg kunne gøre den efterfølgende uge men nej.
Efter en uge i dagpleje blev Leo syg, og det varede helt indtil midt imellem jul og nytår, så der nåede jeg absolut heller intet af det, jeg havde planlagt, og det beskriver vel egentlig mit 2017 ret godt. Mit første år som mor.

Året hvor jeg lærte at jeg ikke længere kan planlægge alt. Jeg skal i hvert fald ikke forvente, at planerne holder stik.
Året hvor jeg lærte (næsten) at acceptere et til tider temmelig rodet hjem.
Og året hvor absolut lykke og kærlighed åbnede op for en helt ny dimension for mig. Fuldstændig ubeskriveligt.

Så tak for et godt gammelt år og velkommen til et nyt <3

GODT NYTÅR