Close
Så kom der pludselig en vuggestueplads?!?!
facebook pinterest twitter

Så kom der pludselig en vuggestueplads?!?!

Avatar
mummylove 5 oktober 2017, 13:13

IMG_5261

I forgårs skrev jeg indlægget Dagpleje eller vuggestue? hvor jeg fik afløb for min frustration over pladsanvisningen og mine betænkeligheder ved dagpleje.
Vi havde nemlig kun ønsket vuggestue men fik tilbudt en dagplejeplads.

Få timer efter indlægget er lagt på bloggen, modtager jeg så endnu et brev fra pladsanvisningen; denne gang med et tilbud om vuggestueplads og ovenikøbet i vores 1, prioritetsvuggestue, MEN – for selvfølgelig er der et men – pladsen er først fra december, hvor farmands barsel jo altså er slut. Typisk, men det må vi bekymre os om senere.

Nå, men så snart vuggestuen åbnede i går, ringede jeg ned for at aftale besøg og vi kunne komme samme formiddag. FEDT.

Deres udendørsområde er fantastisk. Udover der selvfølgelig er en rigtig fin legeplads, var der også både hønsegård og urtehave; begge dele noget børnene er med til at passe og også med i selve processen af den mad, der kommer ud af det. SÅ fedt. Jeg er vild med det!

Der er barnevogne, børnene kan sove i og alt hvad dertil hører. Det eneste vi faktisk skal have med selv, er det ekstra tøj, der skal ligge på badeværelset.
Vi spurgte også ind til overtøj og fodtøj denne første vinter, hvor han jo ikke kan så meget endnu, og den termodragt og regndragt, vi har købt samt overtræksfutter, var helt fint. Skulle Leo en gang eller tre få brug for mere fodtøj end det, havde vuggestuen noget, han kunne få på. Det er sgu da nemt. Det er jeg også vild med 🙂

MEN – for selvfølgelig er der et men – at se stuerne var ikke den bedste oplevelse.
Vi fik en rundvisning på alle stuerne,og da det er en ret stor vuggestue, så jeg rimelig mange børn og også nogle, der græd.
Min fornuft ved udmærket godt, at det er helt naturligt, men når man går herhjemme med sit lille pus, der har ens fulde opmærksomhed, stort set når han ønsker det, så synes jeg, det var rigtig svært at forestille sig, han bare skulle være en i mængden.
JA, jeg ved sgu godt at barnet får det fantastisk, og at det er godt for ham, men derfor kan det fandeme godt være svært at vænne sig til.
Jeg forestiller mig, at det er svært for alle, og at de fleste føler sådan her. Det håber jeg, for føler mig ærlig talt lidt hysterisk omkring det nogle gange og tror sgu desværre, at min mand er enig 😉

Men på den gode side, så tror jeg det her besøg var rigtig godt før vores dagplejebesøg, for den her vuggestue var den, vi allerhelst ville have ham i, og alligevel var jeg ikke super begejstret hele vejen igennem.
Det gør mig bedre rustet til at bevare et åbent sind hos dagplejen, da jeg nu er mere bevidst om, hvor meget mine følelser spiller ind og uanset hvor godt det er, vil det til at starte med stadig ikke være godt nok til min Leo.

Det her blev lige et ekstra indlæg, fordi der pludselig kom en vuggestueplads i spil, men jeg er stadig spændt på dagplejebesøget i morgen og glæder mig til at dele oplevelsen med jer.

God dag 🙂