Close
Velkommen til mummylove
facebook pinterest twitter

Velkommen til mummylove

Avatar
mummylove 25 september 2017, 14:46

IMG_6279

En blog om det sure, det søde og det pisse irriterende.

Jeg vil bruge det her første indlæg på lige at præsentere mig selv og bloggen, og der kan vi jo passende starte med bloggens navn: MummyLove.

Jeg havde faktisk fundet på hele tre andre geniale (synes jeg selv) navne til bloggen, men en hurtig google søgning viste mig, at det var der tre andre skønne mødre, der havde fundet på før mig ?

Så jeg tænkte videre og MummyLove kom til live i mit hoved og endnu en google søgning viste, at dette rent faktisk var muligt.

Og efter at have tygget på det et par timer, synes jeg også, det er det helt rigtige navn, for dét, at jeg er mor til min elskede lille dreng er jo hele grundlaget for at have fået en blog her på min-mave.dk og jeg glæder mig rigtig meget til at dele mine tanker med jer.

Jeg elsker at skrive og betragter bloggen her som et fristed, hvor jeg kan få afløb for både vrede og triste tanker og selvfølgelig også den glæde og kærlighed, der følger med det at være mor til lille Leo.

Jeg vil også berøre nogle svære ting. Eller noget som jeg synes er svært.

For nogle er det jo nemt det der med følelser, men jeg bryder mig ikke om at dele de ting, der får mig til at græde, men det vil jeg gøre her på bloggen, for det skal være ærligt og sandheden er, at nogle gange er livet svært og gør ondt.

For mig er det med følelserne svært, og det bliver rigtig rart at have et sted at komme ud med det, og jeg forestiller mig, at det også er rart for andre at læse om alle de svære følelser, der følger med det at være mor. Måske især som førstegangsmor.

For det er svært at rumme nogle gange.

Snart skal min mand på barsel og en måned senere skal Leo starte i vuggestue.

Begge er emner, jeg vil berøre her på bloggen og begge er emner, som putter følelserne helt uden på tøjet hos mor her, der stadig elsker bare at tilbringe hele dagen med sin dreng og intet behov føler for en masse mig-tid. Slet ikke.

Den her blog vil også være et sted, jeg kan få afløb for noget af min vrede, for render faktisk rundt og er temmelig indebrændt ret ofte, synes jeg.

Jeg ved ikke, om mine hormoner stadig suser rundt for fuld udblæsning, eller om det er min graviditet og fødsel, der har ændret noget i mig, eller om folk bare generelt er blevet mere irriterende, men jeg er da fuldstændig ved at eksplodere indvendig over folks absolutte mangel på pli og så er det da også imponerende hvor kloge alle er på MIT barn og babyer generelt, selvom de sidst havde et spædbarn i armene for 20 år eller længere tid siden!!! Og så er der dem, der er pissekloge uden selv at have børn, men den person har jeg selv været, så dem bærer jeg lidt mere over med ?

Men altså … det meste af tiden er jeg faktisk ret glad og smilende. Nogle ting bliver bare dejligt befriende at få ud gennem fingrene og forhåbentlig så også ud af sindet.

Og så vil der selvfølgelig også være indlæg, der ikke omhandler baby og babyrelateret emner.

Lidt sjov skal mor her jo ud og have engang imellem ?

Kort fortalt om mig, så er jeg i starten af 30´erne og bosat i en mindre provinsby på Sydsjælland.

Jeg blev mor til mit første barn, Leo, for snart 8 måneder siden og regner med at han får en lillebror eller lillesøster i slutningen af 2018, så de kan få mest muligt glæde af hinanden.

Lige nu er jeg på barsel og nyder virkelig at kunne være sammen med min lille dreng 24/7.

Det var lige lidt om bloggen og mig. Jeg håber, du vil læse med igen en anden dag 🙂