Kender I det??

Love-Wallpapers-love-33002117-1600-1000

Kender I det, når man pludselig får en følelse af, at det man har gang i, er helt rigtigt?!

Sådan har jeg det i dag. Siden min kæreste og jeg startede på Projekt Baby i november 2014, har jeg haft dage, hvor jeg har tænkt ”er det nu også det rigtigt? Passer det ind i vores skema”, osv. Osv. Men så har der også været dage, hvor jeg har tænkt ”jeg er så klar. Det er det helt rigtigt”. Og sådan en dag har jeg i dag – og har faktisk haft sådan en dag HVER dag, HELE ugen 😀

Hvor er det bare en fantastisk følelse at have i kroppen! At vide, man er i gang med at lave et lille vidunder med den mand i HEEEELE verdenen, som jeg elsker mere end noget andet på denne jord. Det er jo fantastisk. Jeg kan ikke vente til det øjeblik, jeg står med en positiv test i hånden og skal fortælle min kæreste, at vi skal være forældre. Det bliver et mindeværdigt øjeblik, og det bliver en af de bedste dage i mit liv!

Min kæreste er den første person i hele verdenen, som jeg tænker på at fortælle, når der sker noget godt. Og ligeledes når der sker noget skidt. Han er den person, jeg ønsker at dele alt med! Vi har det så godt sammen!!! 😀 På grund af hans helt unikke personlighed VED jeg, at han bliver den bedste far et lille barn kunne tænke sig! Han har et hjerte af guld, og har en personlighed, der siger spar to.

Jeg er så privilegeret! Får I andre nogensinde det følelse, at det bare er det helt rigtige, I har gang i? 😀