Drengemor til 2

Havde regnet med der gik noget længere før jeg kunne komme med denne nyhed.

Med pcos og manglende ægløsning, er en graviditet jo ikke noget der bare lige opstår.

Efter vi havde fået Thor, lovede lægerne vi ville blive henvist direkte i behandling ved nr. 2. Vi var så heldige at kunne lave graviditeten udelukkende på medicinsk behandling og hjemmerul, så alle vores forsøg var ubrugte.

Vi valgte denne gang Aagaard klinik i Aarhus og hvor har vi været glade for dette! Behageligt og professionel behandling, hos en læge der valgte at gøre brug af de erfaringer vi havde fra første gang.

Resultatet: jeg blev gravid i første cyklus på hormoner ♡ Havde aldrig turde drømme om det ville gå så nemt, når man jo ellers fra naturen side ikke kan få børn.

Jeg er nu 15 uger inde i graviditeten. Vel ovre både nakkefoldsscanning og vores selvvalgte kønsscanning. Så nu tør vi sige højt, at endnu en lille dreng slutter sig til familien til sommer ♡

Lige nu hviler vi i lykken. Kroppen klarede 1. Trimester flot, med begyndende bækkenløsning, plukveer og en smuldrene slimprop som eneste gener. Så alt i alt en gentagelse af sidste gang. Og her i 2. Trimester føles livet som gravid reelt godt! Men er spændt på fremtiden og forude ligger stadig det svære valg, om hvor vidt jeg tør prøve en naturlig fødsels igen eller giver efter og vælger det planlagte kejsersnit. Et valg der fortjener sit eget indlæg, med alle tankerne og følelserne for og imod.