Close
Når babydrømmen ikke altid er en dans på roser 
facebook pinterest twitter

Når babydrømmen ikke altid er en dans på roser 

Avatar
plantemama 1 november 2017, 08:19

Jeg kan love dig for at vores lille søn er min største drøm der går i opfyldelse. Han er ønskebarn med stort Ø. Men nøj hvor er det altså hårdt nogle gange at være nybagt mor og lille ny familie.

Inden Elvins ankomst havde jeg gjort mig rigtig mange tanker omkring hvordan vores liv ville komme til at se ud og det så altså en hel del nemmere ud på teoretisk plan kan jeg godt fortælle dig. For når først søvnmanglen for alvor træder i kraft, når man igen igen står og skal skifte alt sengetøjet midt om natten da baby har tisset igennem bleen (og tøj), når baby er utrøstelig, når baby kun vil vugges på mors arm time ind og time ud og så snart man lægger ham græder han indtil man igen tager ham op i armene og vugger videre. Når man kan se frem til dage alene, dage fyldte med timer man er alene om baby. Dage hvor det at gå på toilettet er en by i Rusland (eller med baby på skødet). Så virker den romantiske forestilling om livet med baby som en fjern drøm.

Og det skal lige siges at jeg er ret sikker på at jeg har fået mig en nem baby. Og jeg sender derfor tusind kærlige tanker til andre mødre i samme (eller værre) situation end mig.

Det jeg bare prøver at sige er at det sgu ikke altid er lige nemt at blive mor. Og samtidig er det det bedste i verden og jeg ville ikke undvære det for noget. Min søn er min øjesten, min elskede guldklump som jeg vil gå igennem ild og vand for. Der følger bare en masse hårdt arbejde med det at få sit største ønske opfyldt. Det er helt normalt og helt okay at føle sig drænet og bare trænge til at få sig en ordentlig nattesøvn og måske et øjebliks ”mig-tid”, til evt. at gå alene på toilettet eller tage sig et langt varmt bad.

 

Tak fordi du læste med J