PrettyWomen – mor til MY

Jeg hedder Joan og er til daglig mor til en fantastisk søn fra 2014 og en lille pige fra marts i år, så man kan vel sige at jeg er mor med et meget stort M

Jeg har siden jeg var teenager, været meget forfængelig og ført en uendelig og til tider ulidelig kamp imod hudorme og bumser. En hudkamp der bestemt ikke blev mindre, da jeg pludselig stod i rollen som mor og hverken havde tid til at spise eller pleje mig selv, fordi mit overskud og al min tid nu gik til min baby.

Det første år af min søns liv, oplevede jeg ikke bare en krop, der var fuldstændig drænet for energi og en bumset tilstoppet ansigtshud, der skrig efter omsorg og pleje – jeg oplevede også en dårlig samvittighed overfor mig selv, fordi jeg under moroverfladen, jo stadigvæk var feminin, kvindelig og sexet.

Jeg følte bare ikke, at jeg havde ”lov” til at bruge timer hos en kosmetolog og frisør, fordi jeg følte, at jeg så ville tilsidesætte min søns behov frem for mine egne, også selvom at han var hjemme hos sin far eller blev passet af sin farmor og farfar.

Timerne i løbet af hverdagen, hvor han sov, blev også fyldt ud med oprydning og tøjvask eller så prøvede jeg at indhente nogle af de mange timers søvn, som jeg var gået glip af, siden min søm kom til verden.

For ca. et år siden, læste jeg tilfældigvis en artikel omkring hvordan huden i ansigtet, var ”talsperson” for hele kroppen og at en pæn hud ikke kun handlede om at pleje sig selv udvendig, men også indvendig.

Jo mere jeg læste om fødevarer og dens egenskaber, jo mere indså jeg, at ikke alene kunne jeg spise mig til bedre hud og energi, jeg kunne også samtidig sparer en masse penge på adskillige plejeprodukter og kosmetologer.

Men det bedste af det hele – jeg kunne pleje mig selv på under 30 min. om ugen, så jeg stadigvæk havde den samme tid til min søn og derfor ikke behøvede at få dårlig samvittighed.

Med denne blog er mit mål, at dele mine egne erfaringer og opskrifter med jer, så I der lige nu sidder i samme situation, som jeg gjorde for et år siden, forhåbelig vil få inspiration og mod på, til at starte jeres eget forløb op og opnå bedre velvære i hverdagen.

Jeg vil på forhånd ikke garantere at alle opskrifter er lige effektive for allejer mødre, men hav tålmodighed og forvent at nogle raf resultaterne lader vente på sig og først ses efter 3-4 uger, mens andre resultater ses og mærkes efter et par dage, alt efter hvor meget tid du vil have til at pleje dig selv.

Husk dog på, at din krop i starten vil begynde at udrense sig selv og det derfor kan virke som en forværring af ansigtshuden i stedet for en forbedring, men undgå i den periode for meget sukker og spis mange af de fødevarer, der virker udrensende, så vil du opnå positivt resultat hurtige.

Rigtig god fornøjelse!