Elsk dine bryster!

Elsk dine bryster

Bryster er guddommelige

Findes der noget, der er mere smukt end bryster?  Vores bryster er vores kvindelighed og porten til vores hjerte. Stedet hvormed vi giver næring til vores børn og åbningen til vores seksualitet.

Der er så mange grunde til, at elske og ære vores bryster.

Desværre er det ikke alle kvinder, der har et kærligt forhold til sine bryster, men det kan der heldigvis ændres på. Kvinder skal elske deres bryster både før, under og efter en fødsel.

Bryster under og efter graviditeten

Under graviditet begynder vores bryster, at ændre sig. De bliver større, mere fyldige og brystvorten kan ændre farve og størrelse.

Når vi så har født, så får vores bryster en endnu vigtigere rolle – de skal give næring til vores barn. Når barnet sutter sker der det, at der frigives prolaktin og oxytocin, som er to super vigtige hormoner for os. De sætter for det  første mælke produktionen i gang. Desuden gør oxytocin, at vores livmoder igen trækker sig sammen. Herudover øger oxytocin tilknytningsprocessen mellem kvinde og barn, samt kvinde og mand. Så der er alt mulig grund til at amme – og elske vores bryster.

Fordi vores bryster har direkte forbindelse til vores seksualitet, så kan nogle kvinder føle glæde/lyst ved amning, hvilket er helt naturligt og ikke noget man skal skamme sig over. Denne lyst følelse kan dog gøre, at nogle kvinder her ”lukker af”. Men jeg anbefaler virkelig, at være åben. Tænk på det, som en lystfølelse i kroppen, som vi kan sige velkommen til.

Når vi stopper med at amme, så skal vi igen til at se vores bryster som vores symbol på kvindelighed. Vi skal bruge dem seksuelt og ikke mere tænke på dem som kilden til næring. Dette kan også for nogle være en svær omskiftning, især fordi vore bryster har ændret sig igennem graviditet og fødsel.

Bryster og vores seksualitet.

I tantraen siger man, at kvinder er plus i hjertet/brysterne og minus i køn – modsat manden. Derfor ser man også kvindens bryster, som den direkte kilde til hendes seksualitet.

Desværre møder jeg mange kvinder, der påstår, at de ikke kan mærke noget i deres bryster. Men den gode nyhed er, at alt hvad vi giver opmærksomhed kommer til live igen.

Grunden til, at kvinder ikke har følelse i brysterne er ganske enkelt, at de har lukket af. Ofte er det fordi hun skammer sig over sine bryster De er for store, for små, har en forkert form, eller hvad hun nu fortæller sig selv. Hun vil ofte ikke vise sig uden tøj og kan endda beholde sin bh på, når hun elsker med sin mand.

Hun har født og ammet sit barn og kan ikke finde ud af, at skifte tilbage til også at være kvinde.

Eller hun har været sammen med for mange mænd, der ikke har formået, at berøre hende som hun kan lide – og så har hun lukket af. Det er lettere, at sige jeg ikke har følelse i brysterne end at skulle rette, eller tolerere dårlig berøring.

Når du lærer at få forbindelse til dine bryster, så kan du igennem dem åbne dig selv seksuelt. Hvis du er heldig, kan du endda alene ved bryst berøring få orgasmer.

Brystmassage er den bedste måde, som jeg har fundet til at elske sine bryster. Jeg anbefaler at man gør det hver dag.

Brystmassage

Udføres hver dag, gerne resten af dit liv – kan gøres i forbindelse med dit daglige bad.

Brug kokosolie, mandel olie, brystcreme eller anden lotion.

Ikke mange ved det, men vores bryster er ”The gate to our heart”.

Formålet med brystmassage er:

–       At give dine bryster masser af kærlighed.

–       Skabe forbindelse mellem hjerte/bryst og din yoni.

–       Blive mere sensitiv, måske endda orgastisk.

–       At undersøge dit bryst for knuder, forandringer m.m.

Sådan gør du:

Hæld olie i hånden og varm det godt op ved at gnide hænderne mod hinanden.

Placer dine hænder på dine bryster. Forestil dig, at dine arme er en forlængelse af dit hjerte der giver kærlighed og varme.

Herefter masserer du nu rundt om dine bryster, uden at røre ved selve brystvorten – mens du smiler til dine bryster (tænk på Mona Lisa).

Lav mindst 30 cirkler – ind og op, hvilket forhindrer knuder og brystkræft og formindsker brysterne.

Lav mindst 30 cirkler ud og ned (må ikke laves af kvinder med knuder i brysterne), hvilket forstørrer små bryster.

Held og lykke med det, elsk dine bryster.