Close
Træn med EPI-NO
facebook pinterest twitter

Træn med EPI-NO

sexolog 26 september 2015, 08:08

EPI-NO

Ønsker du også, at din fødsel skal blive en uforglemmelig oplevelse?

Vil du gerne forberede dig så godt du kan på din fødsel, træne ved at lave udvidelsesøvelser og simuleringsøvelser, så du ved hvordan du skal bruge dine muskler på den store dag?

Eller tænker du det går som det går, og håber på det bedste.?

 

Jeg vil fortælle dig en lille historie

Forleden var jeg på baby besøg hos min veninde, der lige har født. Hun er førstegangs fødende og over 40 år. Hendes fødsel var gået helt fabelagtigt. Stor ros fra jordemødre og læger på hospitalet.

Hun strålede lige så meget da hun stolt viste sin lille pige frem, som da hun fortalte om den fantastiske oplevelse det havde været at føde.

Grunden til at hendes fødsel var gået så godt var at hun var godt forberedt. Hun har kontakt til sin krop, og havde øvet med EPI-NO hver dag 3 uger inden fødslen.

EPI-NO

Da jeg først hørte om EPI-NO, der er et træningsredskab som både styrker og ØGER din elasticitet i bækkenbunden, gav det så meget mening.

Gennem mit arbejde med kvinder er jeg nemlig blevet opmærksom på, hvor lidt kontakt vi har til vores køn.

Jeg arbejder til dagligt med at få kvinder til at genfinde denne kontakt, så de mærker deres lyst og opnår et bedre sexliv. Men selvfølgelig skal man også have bedre kontakt til sit køn og bækkenbund, for at ens fødsel bliver en god oplevelse.

Senere har jeg selv trænet med EPI-NO, og det er det bedste træningsredskab jeg har prøvet.

Her er hvorfor.

  • Mange kvinder har meget lidt forbindelse og fornemmelse omkring deres køn. Vi er mere i vores hoved end vores krop. Ved at træne med EPI-NO begynder vi at få kontakt. Vi får en fornemmelse af vores muskler, og hvordan vi skal bruge dem.

 

  • EPI-NO har ikke kun en funktion til at træne dine muskler, den går også ind og smidiggør dit mellemkød. Derved strækkes din hud inden fødslen, og risikoen for at sprække under fødslen formindskes. Samtidig får du fornemmelsen af, hvordan du skal føde, når du skal presse den lille bold ud.

 

  • Det handler ikke kun om at kunne spænde rigtigt og træne dine muskler, så du bliver stærkere. Afslapning er lige så vigtigt. Det gælder både ved fødsel og i dit sexliv. Ved at bruge EPI-NO rigtigt, lærer du både hvordan du åbner op og slapper af i dit underliv, samt hvordan du spænder op og holder en spænding. Begge bevægelser er lige vigtige for et sundt underliv.

 

Så træning med EPI-NO giver dig en kontakt til dit underliv, som du både kan få glæde af under din fødsel og i dit sexliv.

Hvor ville det være fantastisk, hvis der var mange flere kvinder, der fik en god oplevelse af at føde.