Orgastisk Meditation

Pregnant woman in a garden

Der er altid plads til intimitet og erotik. Også selv om man har fået en lille ny.

At holde erotikken i live i sit parforhold, kræver for de fleste, tid og energi, hvilket er noget af det vi har mindst af, når vi får en lille ny ind i familien.

Lige netop derfor er det også endnu vigtigere, at vi har fokus på vores parforhold, således at vi ikke glemmer hinanden. Derfor anbefaler jeg alle par (især dem der har travlt), at få sig en seksuel praksis, som man kan gøre hver dag. Eller så ofte som muligt.

Orgasmic Meditation er svaret. Det tager kun 22 min, så det har vi alle tid til.
Orgastisk Meditation eller OM, som vi også kalder det, er fantastisk fordi vi igennem OM kan lære os selv bedre at kende. Vi kan bearbejde eventuelle seksuelle issue, som vi har med vores partner. Vi kommer tættere på hinanden og skaber intimitet. Vi lærer bedre at mærke os selv, og sidst men ikke mindst, vi mærker vores lyst.

OM kan gøres både før og efter fødslen, og det bedste af det hele er, at det eneste det kræver af kvinden er, at hun er villig. Hun skal ikke præstere noget. Hun skal ikke give noget igen. Hun skal ikke gøre andet, end at ligge og mærke sig selv og sin orgasme. Lyder det ikke bare skønt?

Eftersom OM er en praksis, så er det også noget man bliver bedre til jo mere man gør det. Det er på samme måde som Yoga eller meditation. En praksis der udvikler sig med tiden. Den åbner op for vores lyst. Den lærer os mere om os selv og vi mærker vores orgasme på nye måder.

Selv har jeg OMet i lidt over et år. Jeg har undervist flere par i hvordan man gør, og det har været en kæmpe succes. Alle som jeg har introduceret til OM er vilde med det, selv om det er meget forskelligt fra par til par, hvad man får ud af det.

Sådan gør man.

Kvinden er nøgen fra taljen og ned.
Hun ligger sig på gulvet og åbner sine ben som en sommerfugl.
Hendes partner sidder på hendes venstre side, med sit venstre ben over hendes mave og sit højre ben under hendes knæ, således at han både kan se og få adgang til hendes køn.
Når han er i den position, ser på hendes køn og beskriver i få ord, hvad han ser.
Han anvender glidecreme på sin venstre pegefinger og begynder at stryge hendes klitoris ved hjælp af en meget let berøring.
Han fortsætter med at stryge i femten minutter.
I dette tidsrum koncentrerer begge parter alt deres opmærksomhed, på det punkt han berører.
Når de femten minutter er gået, så vil han grounde hende, ved at trykke sine håndflader mod hendes klitoris i et par sekunder.
Til slut deler hver partner en “frame” eller en beskrivelse af et særligt øjeblik under Oming.

Du kan læse mere om OM her. Eller se filmen How to OM her.