Hej og velkommen i familien

Mojn alle sammen! (man er vel sønderjyde)

Tror det eller ej, så har bare det at skrive det første blogindlæg været en overvindelse for mig både for mig, men også for vores lille familie. For som I kan læse i min profiltekst, er jeg ikke just ”standard” – hmm… det er der jo ingen der er – men alligevel…

Jeg er 22 år, mor til en 2 årig, under uddannelse – OG psykisk syg!.
Det er ikke meningen at min blog skal handle om, at jeg har det ihh så hårdt, eller at vores familie svæver på en lyserød sky. Jeg vil fortælle virkeligheden! I hvert fald sådan som min virkelighed er.
Selfie, familie

Torben og jeg på en af vores første dates efter vi fik Agnes. Så er man pludselig blevet en familie.

Mit liv er godt, mit liv er mit eget, og jeg har glædet mig til at dele det med jer. 🙂 

Borderline er en sær størrelse, det er forskelligt for alle der har det – og alle har lidt borderline i sig.

Det har været svært for mig, lige da jeg fik min diagnose, at være Sidsel. I starten var jeg borderline-Sidsel (og ja Sidsel kom bagerst). Jeg havde i mange år søgt svar på hvorfor jeg var ked af det, hvorfor jeg ingen venner havde/kunne holde på venner, hvorfor ingen andre kunne blive lige så glad som mig og 1000 andre spørgsmål.

Men da svaret endelig kom, og jeg endelig fortalte min 9´ende psykolog/behandler (ja 9) hvordan min hjerne egentligt arbejdede, så kom hun op fra skrivebordet – bogstaveligt talt. Hun sprang op og hentede et lille hæfte, og sagde at nu skulle jeg lige svare på nogle spørgsmål, da jeg var færdig udskrev hun medicin til mig – BUM – så var jeg i gang… og verden har ALDRIG set bedre ud.

Jeg elsker min lille familie! Torben og jeg blev gift i sommeren 2015 – og det var en fantastisk dag, vi fejrede den med manér og jeg elskede hvert sekund af det. (Jeg var mega lækker i min alt for dyre bryllupskjole :D)

Agnes er jo min lille pige – vores lille pige. Hun er guld værd og har virkelig gjort mig til et nyt menneske, et meget bedre menneske. Hun har virkelig testet min tålmodighed og fik mig til at elske højere end jeg troede jeg kunne.

Hun er 2 år lige om lidt, og det er jo voldsomt hvor meget der sker på bare 2 år. Hun taler, hun løber, hun hopper, hun driller og hun er virkelig snu – det troede jeg ikke børn på 2 år kunne være…

Jeg håber I vil tage godt imod mig og min familie, og hvis der er nogen der har spørgsmål, så skriv endelig. <3

 

Kys, kram og kærlige hilsner

Sidsel

 

 

Hvis I vil vide mere om hvordan borderline kan se ud, så tjek den her side ud.

Hvad er Borderline