Lillebror er syg!

Lige nu sidder jeg i min seng. Klokken har lige slået 01.55 og lillebror ligger ved mit bryst – sover endelig!

Han er noget så syg og har skreget, vredet sig og grædt siden klokken 21.00.

Jeg er træt!

Men når baby er syg, er det underligt.

Man kan være træt på mange måder, udmattet, drevet til sidste blodsdråbe og råbe og skrige. “Nej pus er du syg?” – så forsvinder det hele (næsten). Og pludselig kommer overskuddet tilbage.

Min lille baby har brug for mig, og han har brug for min hjælp, omsorg og kærlighed mere end aldrig før.

Hvad gør én nat mere, uden med søvn så?

Han er nu kær

Så ligger han der, med snotnæse, håret er vådt af gråd og han ligger ligeså slap som sæk kartofler. Han ligger bare og nyder trygheden, omsorgen og kærligheden. Men alligevel burde jeg sove nu, men bare det at ligge og kigge ned på ham. Nyde at han finder tryghed ved mig, det er så fantastisk. I mit stille sind, i mens manden ligger og snorker ved siden af, tænker, beder, krydser jeg fingre for, at den lille djævel ikke skal vågne igen. Det er muligt han hader at vågne og have det dårligt! Men det gør jeg så sandelig også.

Magtesløsheden vokser

Jeg ved ikke hvad der sker i dit hoved, men i mit bliver overskuddet mindre, jo længere ud på natten vi kommer.

Jeg kan ikke komme uden om, at jeg er et søvn-menneske. Tror det er en form for C-menneske. Jeg står sent op, og går tidligt i seng. Kan ikke understrege det nok, jeg elsker min søvn! (Og min dyne elsker mig) Så de der dage hvor storesøster og lillebror er syge, de er dælme hårde!

Ammebarn

Nu er lillebror stadig hovedsagligt ammebarn (knap 8 måneder), så det er kun mor der dur. Hmm sådan er det også med storesøster… tror jeg har formået at producere to mor-børn. Men tilbage til lillebror, han vil KUN ligge ved mig med en babs i mundvigen, krympe sig sammen og trække vejret lidt tvivlsomt på grund af den stoppede næse.

Nå bum bum

Nu er det vel egentligt ikke så slemt, man kan vel sove når man bliver gammel 🙄

Så glæder mig til min alderdom, den må gerne komme snart…

Men nu vil jeg sove, før den dejlige lille (djævel) vågner og skriger igen.Sov godt og længe derude.😴😴