Close
Mei Tai – Har jeg mon båret mit barn for sidste gang?
facebook pinterest twitter

Mei Tai – Har jeg mon båret mit barn for sidste gang?

slyngeskolen 19 marts 2014, 14:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUK! Min lille (store) pige er lige blevet 3 år. 3 år, jeg fatter det ikke. Jeg synes det var i går at jeg kom hjem med hende fra hospitalet og slyngede hende i strækviklen.

Så tiden hvor jeg kan bære hende rundt er ved at rinde ud. Ikke fordi hun er for tung, for hun er en lille spinkel én. Men simpelthen fordi HUN KAN SELV!!!

Ind i mellem kan jeg dog stadig få lov til at bære hende. Det sker når vi er ude at gå tur og benene er trætte. Vi har nemlig ingen klapvogn, så når benene ikke kan længere, så er det op på mors ryg.

Jeg bruger meget tit en mei tai, som jeg egentlig har hapset fra en god veninde. Den kan jeg nemlig binde på når vi går hjemmefra, og den er så lille at den ikke er i vejen. Og som en bonus er den sort som min jakke, så der er ingen der lægger mærke til at jeg har den på. Du kan selvfølgelig gøre det samme med en bæresele, så ligner det faktisk bare at du har en rygsæk på

Det er så lækkert at have mei taien med, uden at skulle have taske med eller slæbe rundt på 5 meter stof. Det bliver nemlig et lidt stort halstørklæde, selvom det sagtens kan lade sig gøre og faktisk er meget lækkert om vinteren.

Den eneste ulempe er at lillepigens ben godt kan blive liiiidt hurtigere trætte, når hun kan se at mor har mei taien med. Men så kan jeg godt finde på at binde den på indenunder jakken, så hun ikke kan se den. Og der er det igen en fordel at den ingenting fylder. Det er umuligt at se at jeg har den på.

Rigtig mange spørger os om det ikke er for sent at begynde at slynge børnene, når de bliver over et år. Og der er det helt korte svar NEJ! Det er nærmest aldrig for sent. Jo, hvis dit barn er så stort at det er for tungt. Men ellers er det en stor aflastning i hverdagen. Så starter du bare ikke med viklerne, altså de lange stykker stof, men med en mei tai eller en bæresele. Især hvis dit barn er omkring 2 år.

Det er bare så lækkert, også for barnet, at kunne komme ud og opleve verden på gåben. Når de små ben er for trætte, så kan mor eller far lige stå for det sidste.

Så det er bare med at komme ud i verden, sammen med børnene.