Close
Smily Rainbow

 

Jeg hedder Christina og er indehaver af Smily Rainbow, en økologisk virksomhed, som leverer frisk, hjemmelavet, gourmet babymad til travle forældre i Hovedstadsområdet.

Min blog her på siden vil handle om mad og sundhed, krydret med mine personlige betragtninger og oplevelser.

Jeg har været gift med Søren siden 2004, og sammen har vi Thomas og Caroline på 8 og 6 år. Jeg er også stedmor til Christian på 17 år.

Jeg er er oprindelig uddannet jurist med speciale i skatteret og kontraktret. For 4 år siden fyldte jeg 40, og besluttede at sige farvel til en hæsblæsende karriere for at udleve min drøm om at være selvstændig.

Jeg startede Baby Sensory op i Danmark, og i 2 år arbejde jeg fuld tid med babyers udvikling.

Mad er min store passion, og i 2012 sagde jeg farvel til Baby Sensory for at fokusere min egen ”baby”, Smily Rainbow.

www.smilyrainbow.com og www.smilyrainbowblog.com

Babymad på fransk – oh la la…
Babymad på fransk – oh la la… De fleste af jer kender Nestlé Den 27. december 2010 udsendte Nestlé Danmark følgende pressemeddelelse: “Nestlé vil stoppe salget af babymad på glas og grød i Danmark i begyndelsen af 2011. Nestlé vil fortsætte med at sælge NAN produkter, men vi har besluttet at stoppe salget af babymad på glas og grød i Danmark. Babymad […]
Læs mere
Mig, babymad og Smily Rainbow
Mig, babymad og Smily Rainbow Jeg er meget stolt over at kunne præsentere mit første blogindlæg på min-mave.dk, hvor jeg fremover vil blogge om babymad. Men inden jeg går i gang med det, så vil jeg gerne lige fortælle, at jeg har et helt særligt forhold til min-mave.dk, og jeg har ikke været i tvivl om, at hvis jeg skulle […]
Læs mere