Close
Alle de forbandede graviditetshormoner!!!!
facebook pinterest twitter

Alle de forbandede graviditetshormoner!!!!

sofarsogood 13 oktober 2014, 07:51

Ta’ nu lige en gang og slap af kvinder… Bevares, i er gravide, men det skal ikke give jer en undskyldning for at slippe jeres indre monster løs, for 5 minutter senere at få os til at tro at vi er nogle idioter og undskylde for basale ting. Overreaktion på overreaktion.

1349cca3a3fdf43e5b737cd6640c7db9

Det jeg indtil videre har oplevet er, at det er en kæmpe skrøne, med de hormonsvingninger.

Nuvel der er nogle, men jeg kan slet ikke genkende hvordan nogle mænd beskriver deres gravide koner.

Det får mig lidt til at tænke på om det ikke er mændendes skyld alligevel – en oplagt mulighed for at opføre sig idiotisk og så bare give hormonerne skylden?

Nu skal jeg ikke lege psykolog – for det er jeg ikke – bortset fra min cand.lomme.psyk grad, men den har alle efterhånden.

Men jeg tror nogle mænd glemmer hvor hårdt det er at være gravid, glemmer deres empati, fordi det er det nemmeste i verdenen.

Jeg elsker min kæreste – men glemmer nogle gange at tage højde for den forandring der sker i hendes krop – de ekstra kilo – de ekstra hormoner – hormonerne som jeg har lært at elske – fra det ene øjeblik hvor der er lukket for det varme vand, til det andet øjeblik hvor hun er et omvandrende “Walking Dead”-sex monster.

Men ikke mindst den ekstra kærlighed der opstår i kroppen – ser hvordan båndet mellem mor og barn blive mere og mere knyttet, og oplever hvordan en 22 årig forstadstøs gå fra party-tøs til en mor.

Og hvilken mor hun bliver. En kærlig omsorgsfuld, behagelig, empatisk, forstående mor.

Jeg har så meget respekt for at hun, nu her i 9. måned stadig vasker tøj, rydder op og sørger for at vores hjem er til at holde ud at være i – og oplever hvordan andre gravide kvinder bare “giver slip”.

Ecards-Happy-Friday-moms

Hvorfor denne her blog? hvad er meningen? Det er blot nogle tanker jeg har gjort mig omkring vores graviditet derhjemme, for uanset om i vil det eller ej, og uanset hvor hårdt i har det, så er man (i vores tilfælde) 2 om at være gravide..

Thats all folks!