Så kom “storken” med vores prins – Den perfekte fødsel

Så kom lille Noah til Verdenen d. 5. November, klokken 23:43 med hans perfekte 3170 g., og 53 CM.

Noah Odin Weinreich Chreih

 

Alt var perfekt – sådan da.. så perfekt som en fødsel nu kan blive for en mand, for det ikke os som skal igennem det smertehelvede. de første veer viste sig for Julie natten til d. 5. og næsten præcis 24 timer senere havde hun vores prins i hænderne.

For jer som har været igennem det før ved hvor synd det er for jordemoderen at skulle overarbejde, men Mai-Britt på Rigshospitalet var for sej, og hjalp Julie igennem hele forløbet – hvilket jeg personligt synes er for cool! Ej at forglemme den helt fantastiske Jordemoderstuderende Marie, som var på stuen igennem hele sin vagt og Amanda som havde nattevagten 🙂

fødestue 2 - Rigshospitalet hvor Noah blev født.

Fødestue 2 – Rigshospitalet hvor Noah blev født.

Men hvor stod jeg, og hvilke tanker gjorde jeg mig igennem dagen? for det første var jeg møg træt, men jeg kunne bestemt ikke brokke mig – det var vi allesammen, for det andet var det ikke mig som havde vidunderet i maven og skulle gøre noget absurd overdrevet urealistisk, men samtidig fantastisk for at få ham ud? Det skulle hende jeg skal dele resten af mit liv med. Jeg følte smerten, og følte hver ve med hende – og da det var overstået brød vi samme, Sammen! En blanding af, for min side, empati, glæde, smerte, rus – det er den mest ubeskrivelige følelse jeg nogensinde har prøvet – og aldrig har jeg set noget så perfekt i hele mit liv.

Alder - 1 minut

Alder – 1 minut

 

Siden da er vi kommet hjem, bedsteforældre, facebook og alle medier er blevet oversvømmet med billeder af prinsen, og det man lovede hinanden og sig selv er helt glemt. VI SKAL IKKE BABYSPAMME!! det var planen i hvert fald, men man kan jo ikke lade være – og vi sidder her, 4 dage efter med ikke én, heller ikke to, men 4 facebookprofiler der er oversvømmet med billeder af vores smukke dreng. Og JA, vi ved godt at alle forældre synes at deres dreng er verdens smukkeste, men vores dreng er altså smuk.

 

Verdens smukkeste dreng

Verdens smukkeste dreng

Hverdagen går som den skal – Amningen er gået perfekt, og jeg prøver at finde min plads. Min plads som Julies kæreste samtidig med at være hendes partner og den bedste far Noah nogensinde kan få – frygten for at gøre noget forkert er stor, meget stor, men med kærlighed go tilstedeværelse kommer man langt. OG hvordan kan man ikke andet end at elske sin guldklump? Se på ham!!

 

Inden fødsel har vi jo naturligvis gjort alt klar, alt det man kan læse sig frem til i hvert fald, gode råd fra nær og fjern er taget imod, og vi er gået i gang med resten af vores liv som den kærnefamilie vi er blevet. de 3 V’er er på plads. Villa, Vovse og Volvo – eller en 2-værelses, en klein Fransk Bulldog, og en lille Fransk bil (citroen) – men vi er lykkeligt – Lykkelige for at vi får alt til at køre rundt, lykkelige for at vores kærlighed er intakt og lykkelige for vores lille Noah.

Det gode råd:

I forbindelse med klargøringen så har jo fået alverdens gratis babypakker, MATAS, Lidl, Apoteket og Gyldendals babypakke m.v. Sidstnævnte er vi, og specielt jeg ekstremt glad for. Det hjort tæppe der følger med er vidunderligt, og jeg skal bare Daddy-Wrape min prins, så falder han i søvn med det samme – så den vil jeg helt klart anbefale alle jer ventende eller nybagte forældre.

Gyldendals babypakke kan bestilles gratis her: http://www.min-mave.dk/partnerprogram

 

Daddy-Wrap

Daddy-Wrap

 

Kære Noah – velkommen til!