Close
Husk at flirte
facebook pinterest twitter

Husk at flirte

Avatar
sofiamanning 5 juni 2011, 14:34

Flirte

Kender du det, når der er gået hverdags-trummerum i dit parforhold? Så er det nu, I skal huske at flirte!

Er der gået hverdag i dit parforhold? Har børn, arbejde, rutiner, venner og planlægning taget magten, så I nu (bare) har et arbejdsfællesskab – måske et rart ét, men med den konsekvens, at der er langt mellem kys, flirt og god sex?

Ifølge nogle parterapeuter består et parforhold af tre dimensioner:

Arbejdsfællesskabet, som de færreste vist er i tvivl om, hvad går ud på. Anden dimension er

venskabet, fordi partneren ofte er vores bedste ven, og det er en vigtig del af vores mentale sundhed. Hvis parforholdet for alvor vakler, kan det ofte aflæses ved, at man i stedet for at bruge sin partner til at tale om vigtige ting med bruger sine venner og veninder. De to parter i parforholdet lever hver sit liv og ser ikke rigtigt hinanden mere. Det er alvorligt. Hvad der måske nok er mindre alvorligt, men som ikke desto mindre giver knas og problemer i parforholdet på den lange bane, er den tredje dimension, nemlig elskerne.

Og her er der guld at hente ved at sætte ind. Hvis du genfinder flirten, genopliver du kemien, og det kan simpelthen udrette mirakler i forholdet til ham – eller hende, du ønsker at leve sammen med.

I mit næste blogindlæg får du lidt input til, hvordan I kan begynde at flirte igen og måske endda opleve den lille sommerfugl i maven, som du troede, du havde sagt farvel til, da den store nyforelskelse forvandlede sig til kærlighed.

God fornøjelse

Sofia Manning