Close
Lav et flirtekatalog
facebook pinterest twitter

Lav et flirtekatalog

Avatar
sofiamanning 16 juni 2011, 13:05

Flirtekatalog

Oplever du også, at din partner er blevet en slags kollega og en bedste ven i stedet for elsker? Find flirten frem og bliv elskere igen.

I min forrige blog, skrev jeg om, hvordan parforholdet kan blive ‘rutinearbejde’. Sol og sommer indbyder til flirt og nu skal du og din partner til at flirte igen! Glæd dig…

Brainstorm på, hvad flirt er for dig. Ofte får vi ikke flirtet i den travle hverdag af den simple grund, at vi ikke har en idé til at flirte.

Hvis du også laver denne brainstorm sammen med din partner, så er I allerede i gang, og det vil være en kærkommen mulighed for at få indblik i, hvad din partner opfatter som en god flirt.

På den måde giver I hinanden gode fif og tricks til at få jeres flirtebehov opfyldt.

Sæt fokus på dit parforhold

Det, vi fokuserer på, er det, vi får. Og det nytter ikke, at du fokuserer på den flirt og kemi, som du ikke har i dit parforhold lige nu.

Du skal fokusere på det, du gerne vil have. Find derfor ud af, hvad det er, du drømmer om at genoplive: de lange samtaler, sex, flirt, gåture hånd i hånd, gode middage med vin, en bytur osv. – altså alt det, du savner i dit parforhold.

God fornøjelse

Sofia Manning