Close
Sig farvel til din indre sundheds-slavepisker
facebook pinterest twitter

Sig farvel til din indre sundheds-slavepisker

Avatar
sofiamanning 5 december 2011, 14:00

Indre sundheds-slavepisker

Oplever du også, at du synes, du ’bør’ leve sundere? Og kender du det, at du laver aftaler med dig selv om at leve sundere, men aldrig overholder aftalerne? Hvordan vil det være at slippe den indre slavepisker og blive et menneske, du respekterer i stedet?

Hvem kunne ikke godt tænke sig at være sund? Langt de fleste vel. Men hvor vigtigt er det egentligt at være sund? Én ting er at gå rundt og bilde sig selv ind, at det da er vigtigt, og at man selvfølgelig burde leve sundt. En anden ting er virkelig, virkelig at ville det.

Forskellen på at synes, at sundhed er noget ”man da bør”, og så virkelig at ville det, har jeg selv haft tæt ind på kroppen. I mine teenageår og tidlige 20’ere brugte jeg utrolig meget mental energi og tid på at tænke på, hvorfor jeg ikke var sund og slank nok, og hvad der mon skulle til, for at jeg fandt den gyldne nøgle til sundhed.

Jeg ledte og ledte, men det lykkedes mig ikke at finde et svar.

Som årene gik, blev jeg godt og grundigt træt af at bruge min værdifulde livsenergi på at lave aftaler med mig selv, som jeg alligevel aldrig overholdt, og mit overdrevne “sundhedsfokus” blev kilde til en evig smerte og frustration. Min indre slavepisker huserede, og det gjorde mig utilfreds med mig selv.

Læs med i næste blog og find ud af, hvad der ændrede mit forhold til sundhed. Måske kan du også slippe din indre sundheds-slavepisker og opleve sundhed i et andet lys?

 

Kærlig hilsen Sofia