Close
At putte to børn samtidigt/i samme værelse?
facebook pinterest twitter

At putte to børn samtidigt/i samme værelse?

Avatar
sovecoachdk 5 juli 2012, 13:25

2

Kender du til problematikken med at skulle sende to børn afsted til drømmeland på samme tid? Er det på den mindstes primisser, hvis du laver fælles ritual før sengetid? Her er nogle tips til hvad du kan gøre:

På opfordring kommer hermed et par gode råd til forskellige udfordringer som livet som forældre til mere end én ind imellem støder på.

At få to børn i seng samtidig, men kun én forælder til at putte:

  • Gør begge børn klar med nattøj, tandbørstning osv. Put den lille først, mens den store kigger i en bog, ser en lille film eller er med til at læse/synge for den lille. Når den lille er i seng, er der god tid til den store.
  • Lad børnene sove i samme værelse og put dem med et fælles putteritual, der måske inkluderer både en “lille” bog og en “stor”. Læg begge børn i seng og syng fælles godnatsang på værelset inden du går ud.

Begge børn i samme værelse men med forskellige ønsker:

  • Vil du gerne have eller er det mest praktisk at børnene sover i samme værelse, kan det være en god ide at opsætte regler for hvordan man sover. Skal der være lys, døren åben eller lign?
  • Gør op med dig selv hvilke ønsker, der kan imødekommes. Du er den, der sætter rammerne omkring søvnen og “lokaliteten”. Børnene er sjældent enige, så det kræver, at du er klar i udmeldingerne om, hvad der kan laves om på, og hvad der ikke kan.

Sov sødt allesammen

Jeanette