Close
Kan du ikke hænge sammen af træthed?
facebook pinterest twitter

Kan du ikke hænge sammen af træthed?

Avatar
sovecoachdk 10 december 2012, 07:41

Træt mor

Til en artikel om, hvad søvnunderskud og soveproblematikker gør ved os, som mødre og som familie søges en MOR med stort M og underskud på søvnkontoen.

Jeg leder pt. efter en MOR til en artikel i VORES BØRN´s nye magasin PLUS – alt det til MOR. Måske er det dig? Hvis du passer på nedenstående beskrivelse og det bliver dig, der bliver valgt til at medvirke til artiklen, vil du få min hjælp GRATIS og dermed sikre dig og din familie bedre sovevaner og samtidig være med til at give andre i en tilsvarende situation håb og redskaber.

# Dit barn er mellem 0-3 år. Du har forsømt sig selv i iveren efter at stille børn/job/familie tilfreds. Søvnunderskud er begyndt at skabe ringe i vandet, så du virkelig har brug for hjælp nu. Du bor i Storkøbenhavn. Og så skal du være god til at forklare, hvordan du har det og hvad du føler.

Er dette dig, og har du lyst til at medvirke i artiklen? Så skriv mig en mail på [email protected] Beskriv i mailen konkret jeres nuværende sove-situation, og hvordan det måske påvirker jer psykisk, fysisk og jeres parforhold?