Close
Lær dit barn at falde i søvn selv. 10 råd til gode sovevaner #2
facebook pinterest twitter

Lær dit barn at falde i søvn selv. 10 råd til gode sovevaner #2

Avatar
sovecoachdk 22 december 2012, 07:48

nummer 2

Har dit barn brug for hjælp til at falde i søvn eller mange gange i løbet af natten, så læs her hvorfor det kan give mening, at dit barn lærer at falde i søvn selv.

Mange børn vågner hyppigt om natten for at få hjælp til at komme tilbage til drømmeland og en af grundene hertil kan være, hvis dit barn er afhængig af en eller anden form for hjælp eller din tilstedeværelse for at kunne falde i søvn om aftenen ved puttetid.

Børn forventer nemlig at falde i søvn på samme måde hver gang og vågne op samme sted, som de er faldet i søvn -nøjagtig som os voksne. Hvis jeg har lagt mig til at sove i min seng, forventer jeg heller ikke, at vågne op på køkkengulvet eller i entreen midt om natten.

Børn sover i bølger af let og dyb søvn, og mellem disse gennemgår de lette opvågninger ca. hvert 30.-45. minut natten igennem.

Derfor kan det være problematisk, hvis barnet bliver ammet i søvn, hoppet i søvn, gået med, kørt i bilen, svinget i liften eller får serveret sut et utal af gange inden det kan sove.

Læs mere og få redskaber til at lære dit barn at falde i søvn selv i tryghed og tillid til, at I som forældre altid vil være der, når det har brug for det på www.sovecoach.dk

Jeg tror på, at børn kan lære at sove på en tryg og omsorgsfuld måde.