Close
Skal du være “JuleZombie” i år?
facebook pinterest twitter

Skal du være “JuleZombie” i år?

Avatar
sovecoachdk 2 december 2011, 11:44

Træt mor

Ligner du også noget katten har slæbt med ind – føler du dig sådan? Red nattesøvnen inden jul!!

For mange er forældre er natteroderi årsagen til manglende overskud, koncentrationsvanskeligheder og uendelig træthed. Det er svært at passe et job, og presset på familien er stort, hvis ingen får den nødvenige nattesøvn.

Men det behøver ikke at være sådan! Med viden og enkle redskaber kan du nu gå jul og nytår i møde med bedre sovevaner i udsigt.

Hvad skal der til?

  • Bevidsthed om problematikkerne
  • Parathed til at tage udfordringen op
  • Lidt viden om børns søvn
  • En plan der holder!

At blive bevidst om, at sovevanerne ikke er optimale for familien er det første vigtige skridt. At få sammenhængende nattesøvn er afgørende for både børn og voksne. Det er der vi lader op, hjernen sætter dagens oplevelser i system, kroppen regenererer, vi fordøjer og det er primært om natten børnene vokser. Uden søvn bliver vi irritable og børnenes normale udvikling forstyrres.

Denne bevidsthed plejer at blive efterfulgt af den nødvendige parathed. Og så handler det om at tage aktion. Selvfølgelig er sovetræning en mundfuld, men at sovetræne sit barn er som regel ikke hårdere, end at blive ved med at leve med dårlige vaner, der betyder utallige forstyrrelser af nattesøvnen.

Viden om børns søvn, sovevaner og søvnbehov finder du på www.sovecoach.dk og gennem sidens teori og metodeafsnit eller personlig coaching bliver du guidet til at få lagt en plan, der holder hele vejen!!!

Så ingen undskyldning… Red nattesøvnen inden jul. Du vil ikke fortryde det.

 

De Bedste Hilsner

Jeanette Wegge-Larsen

www.sovecoach.dk