Close
Sådan finder du en træningsmakker
facebook pinterest twitter

Sådan finder du en træningsmakker

superfitmor 8 september 2014, 07:00

Find en træningsmakker

Har du også svært ved at slæbe dig af sted til træning, når du har baby under armen og et massivt søvnunderskud? Så kan en træningsmakker være guld værd.

Det at forpligte sig overfor en anden, betyder for mange, at det bliver lettere at komme ud af døren til træning.

Og hvis du finder en træningsmakker, der er i samme båd som dig – altså en ny mor, der også har barnevogn og junior med på træningsturene – så vil I både opnå et fællesskab, der ikke bare forpligter, men også løfter og inspirerer på de svære dage.

 

Hvor finder jeg en træningsmakker?

  • Meld dig til et efterfødselshold og find en ligesindet som du også kan mødes med uden for holdundervisningen.
  • Søg på de forskellige internetfora (f.eks. her på Min-Mave.dk) efter en træningsmakker i dit lokal område. Du kan ”annoncere” efter en mor med baby på cirka samme alder som din eller en gravid, der er lige så lange henne som du.
  • Brug din mødregruppe til mere en hyggelig sludder over kaffebordet. Aftal f.eks. at hver anden gang I mødes, starter I med en frisk, halvtimes gåtur med barnevognene.
  • Kig i din omgangskreds. Er der veninder eller bekendte lidt længere ude, der er på barsel samtidigt med dig? De fleste vil sætte pris på at blive spurgt, om de har lyst til at mødes til en omgang frisk luft og træning – også selvom I ikke kender hinanden så godt på forhånd.

 

Hvad skal vi så finde på?

Når du og din træningsmakker først har hooked op, så sørg for, at der ikke går alt for meget snak i den, når I mødes for at træne, gå eller løbe sammen. Hold tempoet så højt, at I bliver forpustede, når I snakker sammen. Og ind i mellem skal I give den så meget gas, at I ikke kan holde samtalen kørende.

I kan også bruge et inspirerende træningslydfil på hver jeres mobil eller mp3-afspiller (evt. kun med lyden i det ene øre eller afspille den på højtaleren, så I stadig kan høre den anden puste!).

Sørg for at vælge en lydfil, der både indeholder puls- og styrkeøvelser som f.eks. Superfit Mor’s TrilleToning-lydfil. Så har I konkrete øvelser med god instruktion at kaste jer ud i.

På den måde bliver det lettere at holde jer til ilden og I opnår nemmere jeres træningsmål.