Close
Hvad? Kan man ikke leve af yoghurt og croissainter?
facebook pinterest twitter

Hvad? Kan man ikke leve af yoghurt og croissainter?

Avatar
supermor 15 september 2016, 12:21

Jeg ved jo godt, man skal spise sundt og varieret og få 600 gram frugt og grønt ned om dagen. Sagen er bare den, at det er kørt helt af sporet i denne barsel. Faktisk allerede i graviditeten.

Hver eneste uge lover jeg mig selv, at når det bliver mandag, skal jeg spise sundt til alle måltider. Men når vi når mandag kan man med stor sandsynlighed finde mig enten hos bageren, i slikskabet eller med rumpen i vejret i jagten på en is i fryseren. Når jeg nu skriver én is, så mener jeg to. Faktisk formåede jeg at spise fire (fløde)is alene i går eftermiddags. En tæller jo ikke rigtig, to går an, tre er vist lidt overdrevet, men fire det er altså kilden til direkte dårlig samvittighed overfor mine lår.

De fire is på en eftermiddag var dog en afveksling for min seneste dårlige vane: Croissainter. Jeg har i et par uger spist en skål yoghurt om morgenen og følt mig sådan nogenlunde sund. En times tid senere har man dog kunne se mig trille barnevogn med en krøllet bagerpose ovenpå og en halvspist croissaint i min hånd. Jeg tror dog ikke de fire eftermiddagsis er den rette erstatning for formiddagscroissainter.

Faktisk må jeg vist hellere skrælle nogle gulerødder – hvem ved, måske bliver mit næste indlæg en opskrift på sund og nem barselsfrokost (eller en chokoladekage).