Når legetøjet går op i en større helhed – KONKURRENCE

Lillebror har nu nået en alder, hvor han virkelig skal stimuleres! Og den bedste måde at gøre det på er igennem sjov leg.

Så imellem morgenmad, frokost og aftensmad, der i sig selv er et show, skal han selvfølgelig udfordres motorisk og sanseligt, hvilket han sådan set også gør under måltider, der er moren her bare ikke så opmærksom på det, da fokus i stedet er på at holde øje med han ikke bliver kvalt samt den uendelige rengøring af møbler, Lillebror og mig selv.

Derfor elsker både mor og baby leg på gulvet med legetøj.

Jeg har fået fornøjelsen af at opleve Lillebror lege med det lækre legetøj fra BR’s eget design. Se det her. (Psst! Du kan vinde et gavekort til BR længere nede).

Designet er sjovt, nuttet og klart tilpasset babymålgruppen. Farverne er behagelige, hvilket faktisk betyder enormt meget for mig. Hvis det skal flyde i stuen, må det i det mindste gerne være lækkert at se på. Jeg hader, at føle mig som en gæst i et cirkus, når jeg om aftenen endelig kan ligge på sofaen og nyde en film (altså 30 minutter af en film inden et af børnene har brug for vand, sut, dyne eller bare sin mor eller far).

Udover at legetøjet er lækkert at se på, så oplever jeg også at Lillebror rent faktisk udfordres. Han er enormt opmærksom, hans forsøg på at kravle er mere bevidst og hans leg er fokuseret. Thumps up til Fætter BR Legetøj.

image

Activity Spiral var lige det jeg ikke anede vi manglede. Det spiralformede legetøj med vedhæng  passer perfekt på autostolen. Det er nu slut med at Lillebror taber sit legetøj så bilturen bliver fyldt med gråd. Moren her er lettet!!!

Perfekt til autostolen

Bolden, nussekluden og bogen er alle tre utroligt bløde, der er lyd og flere ting at røre ved. Det er skønt for Lillebror at ligge på skumgulvet og gumle og føle på dem. Lydene af klokker og gnitren er sjove, både for barnets og morens ører.

Bold, bog og kaninnusseklud.

Activity Hedgehog, det bløde pindsvin, er allerede blevet et hit. Jeg er sikker på, når Lillebror indenfor den nærmeste fremtid selv kan sidde i længere tid,  så vil lige netop denne være perfekt at lege med. At der gemmer sig et ekstra stykke legetøj i lommen på den er sjovt og overraskende.

Det bløde pindsvin.

Learning Blocks Trolly er også et hit hos Lille S på knap fire år. Klodserne er allerede blevet stablet, der er øvet tal og enkelte bogstaver samt dannet billeder.

Faktisk har det bløde pindsvin og nogle af vores dukker også fået en tur i vognen. Kreativiteten er i højsædet her. Lillebror er vild med at kigge på og ekstra vild, når han får lov til at få gummerne i en klods.

 

Klodser til både små og store.

 

Vind legetøjet her! 

Vil du også have fingrene i disse nye legetøjshit? Du har nu chancen for at vinde et gavekort på 500 kr. til BR. Kommenter her på indlægget, hvilket legetøj du vil købe for pengene, hvis du er den heldige vinder. Se udvalget af legetøj i BR’s eget design her! 

Den 02. November, bliver der trukket en vinder blandt alle kommentarer. Jeg GLÆDER mig til, at forkæle en af jer heldige læsere.

På glædeligt gensyn.
Supermor