Dræn igen igen igen og igen

øv øv.. min datter som har været ørebarn siden hun var ganske lille skal have dræn igen. Det er 5 gang og selv ørelægen siger at det er en ret sen alder hun får det i.

Det er skide synd for hende, for kan jo tydeligvis se at det påvirker hendes hørelse og hendes tale udvikling. Ud over det, så bliver hun ofte syg og får mellemørebetændelse.

Hvis det er det som skal til for at give hendes en nemmere vinter, så er det jo sådan det er, men øv hvor gør det dog ondt at se på. Det er heldigvis ikke et særtilfælde, at et barn har dræn i, men når det handler om ens eget barn, så er det bare 1000 gange værrer end hvis det var naboens.

M er heldigvis mega sej til det, og der er ingen græden eller hylen når vi skal ind til lægen. Jeg holder hende altid i hånden indtil hun sover helt af narkosen, og så bliver man jo jaget ud af rummet. Der går heldigvis ikke mere end 5 min. før de er færdige og hun bliver båret ind til opvågning. Men nøj hvor er det dog ubehageligt at se sin datter blive helt slap imens man holder hendes hånd og taler til hende.

Efter vi har fået nye dræn i har vi så en tradition, ja efter 4-5 gange kan man vel godt kalde det en tradition, at man selv må vælge sin morgenmad, eller frokost, alt efter hvad klokken er. M er helt vild med nuggets fra Mcdonalds, så det er som regel noget i den stil der bliver valgt. Sidste år, da hun skulle have dræn i, gik det hele super godt ved ørelægen, vi tog på Mcdonalds og havde lige fået vores mad, da hun snublede og slog hovedet ind i en af deres service bokse. – Meget dramatisk var der blod alle vegne, men heldigvis så havde nuggets overlevet. Nå vi måtte tage til lægen hvor hun heldigvis kunne nøjes med at blive limet. – men tapper og lidt uviden, som en 4 årige pige er, så var hendes største bekymring heldigvis om hun nu godt måtte spise hendes nuggets hos lægen.

Jeg håber dette år, at begivenheden bliver lidt mindre dramatisk, og min datter kan nyde sine nuggets i ro og mag: -)

Har i andre nogle “traditioner” som i bruger sammen med jeres børn, for at gøre en træls oplevelse lidt nemmere og sjovere???