Halloween – nej tak

I dag bliver der holdt halloween rigtig mange steder i landet, og hvis ikke børnene bankede på i weekenden, så er det vel også i dag man kan forvente de små spøgelser eller zombier ved hoveddøren.

Jeg er ikke fan af halloween, overhovedet ikke. Jeg er så træt af de begivenhed at jeg nok kunne fylde en hel bog med gloser omkring min holdning. Jeg synes ikke det er en dansk tradition, ej heller noget som jeg har lyst til at fejre. For mig er det fastelavn som tæller. På samme både har jeg det med Valentinsdag. Kan man kun vise kærlighed d. 14 februar, så vil jeg helst være fri. Desuden synes jeg ikke længere at det handler om begivenheden, men mere omkring hvor mange penge man skal bruge på diverse udklædning, blomster, og andet som skal vise ens følelser, det er blevet for kommercielt. – Jeg er klar over at vi også har julen, fastelavn osv, men min vilje til at gå mere op i disse begivenheder, er lidt større, da jeg nok mener det er mere en dansk tradition, hvor imod jeg synes de andre 2 begivenheder er amerikansk traditioner som er blevet presset ned over hovedet på os.

Nå men til trods for mine halloween følelser, så fik jeg da sendt M & M afsted til børnehaven med lidt udklædning, og sminket, for hvad gør man ikke for sine børn. Til trods for at jeg synes halloween er en irriterende begivenhed, så synes jeg dog heller ikke at mine børn skal udelukkes fra fællesskabet, selvom jeg synes det er åndsvagt. Til daglig påvirker jeg jo mine børn med mine holdninger, og den måde, som jeg mener er korrekt. Men jeg kan dog alligevel ikke bærer at udelukke mine børn fra fællesskabet i f.eks. børnehaven pga. mine holdninger. Hvis de så synes det er noget som skal fejres når de bliver ældre og selv får børn, så er det jo heldigvis deres frie valg.