Når alderen trykker og første tur til Bilka

B050094E-B95B-4F41-B033-B5B48789517F

Puha som tiden går. Det er alt for lang tid siden jeg sidst har postet noget. Men ærlig snak, jeg har simpelthen ikke haft energien til det.

Mit andet sæt tvillinger er nu 11 uger, og er langsomt ved at få en døgnrutine, hvilket jeg stille klapper i hænderne over. Det kan nemlig mærkes, og planlægning af dagen kan bedre klares.

Selvom M&M snart er 3 måneder, vågner de stadigvæk 2-4 gange om natten. og jeg må desværre sige at jeg kan mærke jeg ikke er 30 år længere. Hvor jeg ved første hold kunne klare mig med gangske få timers søvn, må jeg indse at formiddagsluren prioriteres højt hos mig, hvis jeg ikke får den, så betyder det jeg bliver en omvandrende zombie resten af dagen, at der ikke bliver lavet noget praktisk og at jeg knap har overskud til at give babyerne mad, eller sige hej til mine store M&Mser.

Da jeg langsomt er ved at blive tosset i hovedet af at sidde hjemme hele dagen, har jeg forsøgt mig frem med hvad jeg kunne lave, med 2 små babyer. Jeg har aldrig været vild med at sidde på en cafe og drikke kaffe med en enkelt baby på armen. Jeg har altid synes det er akavet, og synd før den baby der bliver nødtil at ligge i liften.

Derfor har jeg sidste gang og denne gang altid forsøgt at lave andre ting, så min hjerne kunne opleve den friske luft engang imellem. Min første tur faldt på Bilka, og det var egentlig først da jeg svingede ind på parkringspladsen, at jeg begyndte at tænke på, hvordan jeg skulle få plads til 2 autostole i en indkøbsvogn. Men som jeg plejer at sige, Bilka har alt. Deres XXL vogne passede perfekt til 2 autostole, og endda med plads i siderne til at jeg også kunne bruge penge og handle varer.

Det kan godt være det bare er mig, men I andre som er på barsel, trænger I nogle gange til at lave noget andet og mere end baby pludder hele dagen??