Baby billigt til salg!

Shit shit shit.. Så skete det også for mig. Situationen man som barnløs aldrig kan sætte sig ind i, man skuler til, ser ned på, og er sikker på ”aldrig vil ske for en selv!” … Lad os starte ved begyndelsen…

 

Solen er begyndt at varme blidt, det er forår, Noah er pakket i barnevognen, og vi skal i Netto… Dankortet var jeg lige ved at glemme, men jeg nåede at hente det på bordet og smide det i lommen, og så afsted med os..
Men hmm. Lidt koldt er det alligevel – Ind og få en trøje mere på, og så er jeg altså godt på vej i Netto.

Solen rammer mig i ansigtet, og Noah sover sødt i barnevognen.. Ååååh skønt med barsel – man kan nyde solen, og handle før at alle får fri, så man undgår køen.

Øøøhhh. Troede jeg.. Vi ender i netto, til noget der mest af alt ligner en optælling af samtlige pensionister i Taastrup, – Men intet kan ødelægge mit humør. Jeg underskylder selv de første 3 gange, en ældre borger hamrer ind i barnevognen med deres rollator, og livet kan stadig overskues..
Jeg shopper løs, tager mig god tid – Ingen stress.

 

“EN LEDER TIL KASSEN!!!!!!!!”

Skriger (!) stemmen i højtaleren, og der er tydeligvis en ungarbejder der har slået en broccoli eller to for meget ind, fred være med det, men Noahs øjenlåg vibrerer stille og truer med at åbne sig.. Når pyh, vi klarede den, han sover sødt endnu, dog lidt uroligt.

Jeg rammer køen, som er mange meter lang, af ældre mennesker med gangstativer, rollatorer og så folk som mig med barnevogn. Hold op der er mange mennesker, gad vide om de ikke åbner en kasse mere?
Det var der i midlertidigt andre der også havde tænkt på, og Noah flyver op med et sæt, da en fix kasseassistent kommer løbende bagfra, og lige da hun når min plads i køen, råber hun af sine lungers fulde kraft   ”Jeg åbner kasse 4!!!!!!!”

 

Han græder ikke bare, han skriger fuldstændig hysterisk – og jeg mærker allerede blikkene ramme, og stressen brede sig i kroppen. Når, på med ”overskuds mor”-looket..

 

”Sååå..såååh, skat.. Vi kører hjem lige om lidt” – siger jeg og vugger febrilsk i barnevognen, imens kurven er ved at falde ned.

 

”Noooah… Skat.. du har altså ikke ondt nogen steder, du er bare ikke helt frisk endnu” – Siger jeg lidt højere til barnet, men mest af alt til de andre i køen, for han lyder godt nok som om han er ved at få revet sine arme af.

 

****** Okay.. Tænk hurtigt Julie.. Skal jeg tage ham op?

Nej, fanme nej – så er han endnu mere umulig når jeg lægger ham igen.*******

 

”Ska-aaat.. du er okay.. Jeg er lige her.. Mor er lige her..” Prøver jeg at berolige..

 

”Se Kaj er med skat, vil du lege lidt med ham” – Siger jeg, og stikker den lillae (ellers populære) flodhest ned i barnevognen..

 

Havde Noah på dette tidspunkt kunne sige andet end ”WRAAAAGGGGG” så havde han sagt noget lignende; ”Gu f*ck vil jeg ej have Kaj, Idiot-mor!!! Jeg vil OP. OP-OP-OP-OP-OP. Fat.det.nuuuuuu”

 

NOAH OG MIGWWW'

 

Og jeg fatter det.. Mest af alt fordi hele køen nu har vendt sig, for at se hvem der er ved at slå sit barn ihjel, så jeg overgiver mig, trækker Noah op af barnevognen, og op på armen, hvor hans gråd stilner af, og jeg smiler undskyldende til de andre i køen..

 

Så kæmper jeg mig frem i køen, med barnevogn, sur baby, og en kurv propfyldt med madvarer, og da det bliver min tur til at smide varer på båndet kan jeg godt se, at det bliver lidt svært, med en baby på armen imens jeg kører vognen…

 

”Skat, nu bliver jeg simpelthen nødt til at lægge dig igen – jeg ved godt du bliver sur, men det drejer sig om to minutter!” – Siger jeg, igen mest for at advare de andre i køen.

 

Og så starter helvedet forfra, han skriger som en besat, men jeg når dog at fylde poserne, og skal til at betale..

 

”På beløbet” siger jeg automatisk, imens jeg griber min pung, for at finde kortet..

 

**** Øh.. hvor er kortet, Julez?*****

 

”He he.. Det var her altså lige før” – siger jeg, men jeg ved ikke om jeg overdøver Noah..

 

”Øhmm.. det er sgu underligt..”

 

***** Hvor fanden er det kort? *******

 

Kigger i lommen.. Mest nej, heller ikke der..

 

”Okay det her er fanme pinligt.. Det var her lige før.. ”Siger jeg til kasseassistenten der er begyndt at se noget utålmodig ud..

 

”Er der en chance for at du lige kan holde varerne, så løber jeg lige ud i bilen og tjekker”

 

***** I bilen? Really julie? .. Du har en barnevogn med, folk kan da regne ud du ikke er i bil for fanden ********

 

Ude på parkeringspladsen er det nemmere at lede, væk fra alle blikkene, og den utålmodige kasseassistent, og selvfølgelig finder jeg kortet i den inderste trøje – Jeg havde jo taget mere overtøj på bagefter.. Store tosse!

 

Ind igen, med et skrigende barn der stadig gerne vil OP –

 

”Det må du altså VIRKELIG undskylde stammer jeg”

 

og den stakkels teenager bag kassen siger det uundgåelige.

 

”Det er helt ok, men jeg skal scanne varerne ind igen, såååh”

Siger hun, og kigger ned for enden af køen.

 

******* FUCK NO! Jeg gør det ikke. Jeg gør det simpelthen ikke *********

 

Min ansigtskulør ændrer sig til noget der minder om grøn, da jeg forestiller mig at skulle ned bag køen igen, med en skrigende baby i vognen, da den sødeste dame i verden, oppe ved båndet siger –

 

”Hop du ind nu, så kigger jeg til barnet”

 

STÆRKT DANMARK!!! Vi kan stadig være rare <3

 

Jeg får betalt, imens den rare dame snakker beroligende til Noah (Der kun vil ha sin mor, men point for forsøget) – Takker pænt, og så LØBER jeg ud af netto, med løftet til mig selv om aldrig at handle der igen.

 

Rundt om hjørnet dypper jeg Noahs sut (sig det ikke til nogen!) i min juice, og hankigger på mig med verdens største smil..

 

 

ER DER NOGEN DER VIL KØBE EN BABY??

NOAH ENDELIGT