Babymesse – part 2 – De fedeste navne!!

Hold da op en weekend for vores vedkommende, jeg er begyndt at arbejde nat, og at træne håndbold 2 gange om ugen, så min opdatering fra babymessen er lidt forsinket 🙂 Her kommer de steder jeg faldt for på babymessen, der er både lidt til ganen, lidt at sove i, tøj til kroppen og creme til numsen 😉

Mumswish

….Delte vi stand med, og det var SÅ hyggeligt. Jeg har jo selv en barnevogn fra mærket, og det er den bedste beslutning nogensinde! Jeg kørte rundt på messen med Noah i autostolen, som var klikket på barnevognstellet – SÅ handy og smart!
Man kan få deres vogne i alt fra hvid læder, til mintgrøn, og naturfarver – Deres designs er vildt lækre, og billige.

http://mumswish.dk

 image6-2 image5-2

Vigga

Var vi også forbi til en snak (og en bestilling af deres abonnement!) – Det er simpelthen så god en ide.
Vigga er et abonnement på økologisk børnetøj, som sikrer at du ALTID har tøj i din størrelse. Du udskifter tøjet hver gang baby springer i størrelsen, og tøjet er vasket på de fineste vaskerier, og fuldstændig fri for lugt, skyllemiddel osv. osv.

Det er vildt lækkert tøj – (designeren af kollektionen og hovedet bag ”Vigga” havde mærket ”Katvig” før, som man jo kender for smadder lækkert tøj) – Og det var ligegyldigt hvilke spørgsmål jeg havde, så var der tænkt over det hele.

For 359 kr. Om måneden har du altså garanteret lækkert, økologisk babytøj i den bedste kvalitet, det er bæredygtigt og så er det det nemmeste i verden!..

http://www.vigga.us

image9-2

GOODWOOD // CPH

 

image3-2

Mødte vi ved deres stand. De er to unge fyre (og fædre) hvoraf den ene er snedker, og den anden står for den mere salgs-orienterede del af projektet, som har kreeret det lækreste baby-værelsemøbler.
Babysengene er så søde, med (selvfølgeligt) aftagelige tremmer/sider.

Ydermere kan du lige skrue enderne af og vende dem om, og så vugger sengen også!

Udover et lækkert design, så er der bare tænkt på det hele. Når baby bliver større kan der nemlig trylles således at sengen får en lille hule nedenunder. Derudover kan du få puslebord til at sætte på sengen, og et fint lille tøj-stativ nåede jeg også at klipse billeder af.

Klart et besøg værd!

 

http://goodwoodcph.com/collections/

image8-2

SmilyRainbow

image7-2

 

 

Var vi forbi så mange gange, at de nok blev trætte af os til sidst 😀

De sælger smagfuldt og økologisk babymad, fra 4+ måneder og op. Og så har deres emballage det sødeste design, i nemme poser og bøtter, lige til at tage med på farten. Jeg selv endte med at købe Omega-3, Kirsebær-mandler-vanilje, sveske-kokos-vinilje, samt ”Bjørnegrøden” – og hvis Noah ikke skynder sig, så spiser jeg det altså selv..

Deres produkter indeholder hverken gluten, hvede, salt eller raffineret sukker. Der er hverken tilsat kunstiGe smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler, og så er der som sagt kun økologiske ingredienser.

Og det bedste af det hele? Noah ELSKER DET!

http://www.smilyrainbow.com

image1-2 Mmmmm – Bjørnegrød 😉

 

Olivy

Stod for pusleområdet, hvor alle deres produkter var linet op, til fri afbenyttelse.
Deres produkt er et alternativ til vand og sæbe ved bleskift, og de garanterer dig rødme-fri numse! (hos baby, altså ;-)..

Olivy indeholder kun olivenolie og kalk, og denne blanding bruges (blandt andet i Frankrig) på hospitaler og fødeklinikker mange steder.
Jeg taler af erfaring når jeg siger at vi aldrig har set en rød numse herhjemme, og produktet fås både i en stor flaske til puslebordet og en lille flaske til pusletasken.

 

http://www.olivy.dk

image2-4 image1-4

Semper 

Havde meget travlt, men jeg nåede lige at få en sludder med deres ernæringsekspert – Som kunne fortælle mig at deres app “Klar parat spis!” nu er opdateret med sundhedsstyrrelsens nyeste anbefalinger på gluten og mælkeprodukter – Lækkert!

 

 

Det var alt fra os! Knus  fra Julie og Noah