Live fra baby-messen part 1!

Hej Folkens! Julie og Noah her.. Vi er ankommet på baby-messen, og vil opdatere jer løbende, igennem weekenden!

Hvis I har lyst til at sige hej, så find os ved Min-mave.dk’s stand, hvor vi står sammen med Mumswish, som har en barnevogn på højkant til en heldig vinder!

image2

 

HOLD DA OP! Det vrimler med gravide kvinder, tålmodige mænd, babyer og tilbud, og Noah og jeg har spændt autostolen på klapvognen, og med mandens Dankort er vi godt kørende (Han virker dog temmelig ligeglad med alle de maaange tilbud 😉 )

 

image10

Og alle vores “venner” er her også! Babysam er repræsenteret med en kæmpe stand i midten, Semper er her, Arla er selvfølgelig kommet, LirumLeg, Stokke, Pigeon, og selv Rema1000 er kommet! Fedt de lige markerer sig, efter den omtalte vådserviet-sag :-).

 

image9

 

image7

 

image6

Men ikke kun de store firmaer er kommet idag, også de nye navne er dukket op, for at vise deres produkter frem!

 

 

image8

 

Jeg er blandt andet stødt på et helt fantastisk koncept, hvor du kan abbonere på babytøj, i LÆKRE økologiske(!!) og bæredygtige materialer, jeg er stødt på de fineste træmøbler til babyværelset, og så skal jeg forbi Olivy som garanterer dig at du med deres produkt slipper for røde numser – for evigt! Også altid lækre SmilyRainbow smutter jeg en tur forbi til en snak om økologisk babymad..

 

 

Så folkens! følg med i “Live fra baby-messen part 2” hvor jeg går i dybden med de produkter jeg selv er faldet for, nu skal jeg over og shoppe 5 lækre Pippi savlesmække for en 50’er 😉

 

Julie og Noah <3