Close
Olivias tryllesalve – JA TAK!
facebook pinterest twitter

Olivias tryllesalve – JA TAK!

udenfilter 8 april 2015, 12:28

Har du rifter, små pletter med tør hud, eksem, eller er du ligeså dårlig til at huske og nulre negle på baby, som jeg er – og ser din baby derfor ud som Noah, med rifter i hele hovedet?

Har dine læber givet op under vinterkulden, eller har du andre småirriterede pletter rundt omkring?

Så har jeg fundet løsningen! 

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg i mange af livets situationer, og specielt ift. min graviditet, var rigtig dårlig til at tænke mig om når det kom til parabener og parfume.

Jeg har aldrig shoppet vildt meget økologisk.

Før Noah kom til verden, og jeg fik tid (host! Barsel ;-)) til at læse lidt om de forskellige forfærdelige ting, der er i vores forskellige produkter, er jeg er af den vej stødt på, og faldet pladask for www.payas.dk .

De sælger økologiske og parabenefrie hudpleje-produkter, og det er derinde jeg fandt noget jeg ikke har kunne forstå hvordan jeg har levet uden:

Olivias tryllesalve!!! <3

 

olivias-tryllesalve-9-1024x682

 

Noah har aldrig døjet med rød numse som sådan, men alligevel har der imellem hans små deller på lår og ved numsen altid været lidt rødt og irriteret.

Jeg har prøvet med alverdens cremer og midler, og det var der jeg startede med at smøre tryllecremen.

Jeg lover jer piger – Nu er der absolut ingen farveforskel, nogen steder i bleområdet – Ingen irritation, eller smårødmen.

Han får også altid (fordi han har en skod-mor der glemmer hans negle 😉 ) revet sig i ansigtet, jeg smører riften med det samme, og næste dag er den så godt som forsvundet, det ér faktisk næsten som magi.

Mine læber får samme tur, og er silkebløde nu, jeg bruger salven som håndcreme og mine neglebånd er sunde og pæne, og små steder med tør hud og irritation bliver også smurt, med samme fantastiske resultat.

Jeps – Jeg går faktisk rundt som én stor slimet snegl herhjemme, smurt ind i salve 😀 Arhh. Så galt er det ikke, men jeg bruger den til alt – og kunne simpelthen ikke undvære den.

Det bedste ved Olivias tryllesalve er, at den udelukkende indeholder 3 (selvfølgelig økologiske) ingredienser: Sheasmør, olivenolie og bivoks – Du kan faktisk spise den hvis du vil, og jeg har taget en for holdet og forsøgt mig – tror jeg nøjes med at bruge den til det jeg plejer 😉

Jeg fandt som sagt produktet på www.payas.dk.

De har SÅ mange lækre ting derinde, og jeg fik min salve i en lille sød pose, med nogle lækre tests på blandt andet parabenefri shampoo (så ved de jo jeg kommer tilbage 😉 ) og noget lækkert økologisk slik.

Payas.dk er også den eneste forhandler af Olivias Tryllesalve der sælger den til den pris – 15 % billigere end andre helsebutikker jeg har fundet.

Du finder det lige her! 

 

image1-5

Dermed mine varmeste anbefalinger, jeg kommer aldrig til at løbe tør for den her salve, og er i skrivende øjeblik igang med at bestille en ny ;o)

 

 

image2-3

knus fra Julie & Noah