Vil du med på barsel? 24-timer med “fritid” ;-)

Velkommen til en dag på barsel, med Noah på 3 måneder, gylp i håret og minus på søvnkontoen! 

07:30 BIIB BIIIB BIIIB BIIIIIIB

Mandens vækkeur ringer – og Noah får et chok af den anden verden.. manden snoozer, men Noah er lysvågen i strålende humør. Jeg selv er dødtræt. Jeg blunder lidt, men vågner op da Noah stikker en finger i øjet på mig.. Når, så starter en ny dag!

08:00 Noah skiftes, imens vi synger buster-sangen ”Stille stille stille nu står solen op” – og vi hopper ind i seng igen; det er det bedste ved dagen, vores ”puttetime” fra 08-09.

09:00 Vi har puttet og pludret og ammet i en time, og Manden kysser os farvel og smutter!

09:10 Jeg løfter Noah op på skulderen for at gå ind på hans værelse, da en halv liter gylp bliver fordelt i mit lange hår.

Ikke det der gennemsigtige tynde gylp, men det tykke – lugtende og oste-agtige.. ADR.. Jeg må i bad når han sover næste gang..

 

 

09:15 Noah får tøj på og en ren ble, og jeg ligger ham på legetæppet imens jeg tager tøj på, – han virker i godt humør, så jeg forsøger at nå makeuppen også..

09:30 Noah græder, gider i hvert fald ikke legetæppet mere, og jeg har kunne mascara på det ene øje. Når, fuck it!

10:00 Noah er faldet i søvn i liften, og hunden bliver luftet, køkkenet bliver ordnet, opvaskeren tømt og jeg er midt i at tørre bordet af da Noah skriger….

11:30 – Well.. Noah skreg så ikke, men jeg er åbenbart begyndt at høre stemmer.. Han sover ligeså fredeligt som før, og på vej op af trappen kom jeg i tanke om at blespanden skulle tømmes, så det bliver den, og så reder jeg sengen på vejen..

12:00 Nu er Noah vågen og sulten! Jeg ammer lææænge, og så fjoller, pludrer og tumler vi til han er godt træt.

Han skiftes og puttes i liften, og NU skal jeg altså have det bad der.. jeg STINKER af … ja. Bræk 😀

13:00 På vej i bad opdager jeg at kun halvdelen af køkkenbordet nåede at blive tørt af, og den klamme klud ligger på gulvet.. Når ja, det var jo der hvor jeg blev afbrudt af at han… IKKE græd..

13:10 Står under den varme bruser og nyder livet.. Shampoo i håret, og Noah stikker i et skrig. Løber splitternøgen og drivvåd igennem huset for at stikke ham sutten. Han sover videre, og jeg får vasket shampooen ud.

13:30 Noah sover stadig, og vi kører mod Netto i barnevognen.

Ringer til forsikringen, elselskabet og min mor på vejen – Så er dét klaret.

14:00 hjemme fra netto og han sover stadig. Skønt! Jeg er to opgaver bagud på studiet, så jeg finder computeren frem og begynder at skrive.. Hold op hvor virker analyser af folkeviser bare… ligegyldigt…

14.30 Noah er vågen, SULTEN og skal skiftes! Jeg forsøger at lave en sandwich med ham på armen, det tager en halv time fordi han hiver mig i håret. De der små, tynde nakkehår. Aaaaav!

16:30 Vi har leget og hygget længe og den lille mand er ved at være træt, jeg har også hængt tøj op, og sat nyt vasketøj over – sammen falder vi i søvn på sofaen, imens han har brystet i munden.

17:30 Vågner ved at manden kommer hjem! ENDELIG –

han nupper Noah, skifter ham og fjoller med ham i sofaen, imens jeg laver mad og laver mine lektier færdige.

18:30 spiser først jeg, imens at manden sidder med Noah og så bytter vi ,så jeg ammer imens han spiser.. Knap så romantisk, men det virker 😉

19:00 Har jeg overhovedet tisset i dag?? Går på wc, og i spejlet får jeg et chok! Jeg har kun makeup i den ene del af fjæset, hvad har de ikke tænkt i Netto?

Åh hvor var det ikke sket for et år siden 😉

Noah er sulten igen – ”tanker op til natten” siger man, og jeg ligger ham til igen.

20:00 Noah virker småtræt, og det er blevet tid til hans bad. I dag er det fars tur, så jeg blunder på sofaen, og vågner da far kommer med ham.. Så er det godnat-mads tid <3

21:00 Far kysser godnat, og så er det godnat-mads tid (igen???) Noah spiser længe og falder næsten i søvn ved brystet, vågner da hans skal bøvses af, og virker ligeså vågen som før. Hmmm. Puttet bliver han, jeg synger 3 godnat-sange imens jeg vugger ham og netop som elefantens vuggevise slutter med ”Nu sover du sødt allerede….” og jeg sætter mig ned, stikker Noah i et kæmpe skrig, og jeg må på den igen; Frem og tilbage – frem og tilbage, indtil han endelig overgiver sig, og et lille snork kan høres.

21:30 Shhhh.. Forsigtigt puttes han ned i liften og jeg lister væk, som en indbrudstyv..

21:31 Noah stikker i et skrig af dimensioner og jeg løber tilbage.. Nusser ham mellem øjenbrynene imens jeg synger starten af ”solen er så rød mor” og endelig…. RO

21:45 Så er det VOKSENTID! Vi putter på sofaen, zapper frem og tilbage, snakker om dagen og nyder hinanden..

23:00 Mine øjne glider hele tiden i, og jeg overbeviser min tålmodige kæreste om at det er tid til at gå i seng – Noah vågner inden længe, og så er det bedst at det er i et mørkt soveværelse. Op i seng med os, og vi løfter liften (og Noah) med os, som om det var en tikkende bombe.

23:15 Tøjet i vaskemaskinen der er rent får jeg hængt op, og vaskemaskinen fyldes med en ny omgang, så jeg bare skal trykke ”start” næste morgen.

23:30 Lyder der både snork fra manden og barnet – Skønt! Så er det min tur!

00.15 Ej det er dumt og sove nu, han vågner sikkert lige om lidt!

00:25 Hold kæft det er dumt jeg ikke sover.. Spilder jo dyrebare minutter!

00:30 SÅ VÅGN DOG BARN

00:45 Tjekker om han trækker vejret, og selvfølgelig gør han det!

00:55 Noah skriger og jeg vågner med et sæt.. Mere træt end da jeg faldt i søvn.. Pokkers.. Jeg lister ham op i sengen, og ammer imens jeg ligger ned – Måske kan det lykkedes uden han vågner?

01:15 Noah kigger på mig med store øjne og stikker i et kæmpe smil.. Aldrig har en baby set så frisk ud, som han gør lige nu.. Jeg svøber ham, synger godnat sange og denne gang putter jeg ham i dobbeltsengen ved siden af mig.. Kom så Noah, hjælp mig lidt her…

02.00 Sover hele huset trygt og godt.

04:30 Vågner med et skrig! Noah har forsøgt at finde babsen selv og har hægtet sig på et vilkårligt sted af mit bryst! Får ham til at slippe vakuum og opdager verdens største sugemærke på et sted der i hvert fald ikke er brystvorte!

Når, han prøvede da i det mindste selv 😉 jeg hjælper ham med at finde det rigtige sted og vi falder i søvn med hinanden i hånden, kl 05:00.

07:00 BIIIIB BIIIIIB BIIIIIIIB

 

Det var min dag på barsel 😉 Minder jeres om – eller gør I det helt anderledes?

image1.PNG