Besøg hos jordmoder og en vægt der ikke skrider frem..

image

Så har jeg været til mit første jordmoderbesøg i sidste uge. Jeg er tilkoblet Hvidovre hospital og har hørt meget godt om dem 🙂

Den jordmoder jeg fik var rigtig sød og hun havde en jordmoder studerende med, som også fik lov til at hjælpe med at finde hjertelyd og tage blodtryk.

Men inden fosteret blev tjekket skulle vi jo igennem en masse spørgsmål! Da hun så lige kigger på min fødselsdato, finder hun ud af jeg faktisk ikke skulle have hende som jordmoder, men en anden! Det er jo en anelse irriterende, da man skal lære hinanden og kende.

Det viser sig så at de har en jordmoder der er specialiseret i gravide under en hvis alder, så derfor var der lavet en fejl da jeg fik booket min tid.

Egentlig synes jeg det er en rigtig god idé at have folk der er specialiseret i at have med unge mennesker at gøre. Jeg ved ikke hvad forskellen er, siden det et speciale, men man kan da forestille sig at nogle unge og måske meget unge helt ned til 14-15 års alderen, har et andet behov end de ældre.

Så jeg har fået en ekstra tid, inden uge 28, til at lære min oprindelige jordmoder at kende 😉

Hjertet hamrede derud af på lillemanden og det var ikke svært for hende at “finde” lyden 🙂 Mit blodtryk var også fint, men selve blodtryksmåleren var alt for stor til min lille spaghettiarm!

-Og her kommer vi så til min vægt der OVERHOVEDET IKKE har rykket sig siden jeg blev gravid. Jeg er i uge 18, så jeg er næsten halvvejs. Det var egentlig den eneste bekymring de havde, jordmødrene, da de helst ser man mindst tager 10kg. På under en graviditet…

Min appetit er stor og jeg spiser MEGET! 🙂

Så jeg håber min vægt snart rykker, så alt er “normalt”, selvom jeg nok stadig bare vil være en lille lort, bare med bule på 😉

Er der nogle af jer der har haft “problemer” med vægten under jeres graviditet?

knus UngMor_NF3