Et vidunderligt nytårsknald

Colorful fireworks

 

Godt nytår til jer alle! Mødre, fædre og jer kommende.

Vi håber, at I alle har haft et fantastisk og vidunderligt – måske første – nytår sammen jeres kære små. Måske har det været det første nytår, hvor I træder ind i det friske år som kommende forældre og dermed starten på et helt nyt kapitel i jeres liv.

Vi glæder os til at dele en masse gode historier fra vores “vidunderlige barn” i 2016. Gennem dets øjne fortæller vi jer om de 10 mentale udviklingsspring, også kaldet Tigerspring.

Bogen og bloggen her om de Vidunderlige Uger er ikke til for at give jer nogle gode råd om, hvordan I skal være med jeres guldklumper. Det ved I nemlig bedst selv. Men bogen og bloggen er til for at give jer viden om, at der i meget præcise perioder af barnets første 20 måneder sker en masse neurologiske forandringer i barnets hjerne, som påvirke hele dets måde at være på.

Vi skriver altid med et blink i øjet og i børnehøjde, selvom bogen er udformet af de 2 kære forskere Hetty van de Rijt og Frans X. Plooij.

Rigtig godt nytår!

De kærligste hilsner

Fra Vidunderlige Uger teamet og

Den vidunderligeste baby

Vidunderlige Uger

Du kan læse mere om de 10 forudsigelige mentale udviklingsspring også kaldet Tigerspring i bogen “Vidunderlige Uger”, som er baseret på forskning, skrevet af ph.d Frans X. Plooij og Hetty van de Rijt.

Bogen kan købes fordelagtigt her på min-mave og læs mere om de vidunderligeste uger på vidunderligeuger.dk