Jeg er for lækker, lækker, lækker

bigstock-Cute-Baby-Boy-On-Vacations-48858281

Lækker

Ja, jeg kan altså godt den sang med Nik og Jay “Jeg for lækker, lækker, lækker”. Jeg ligger bare her med bar røv og snor mig og hygger mig rå meget med min hængede uro over mig. Mor og far har fundet den fedeste uro at hænge over mig med bamser i alle mulige former og farver og det er top motiverende at se på dem. Jeg kan godt blive stangtosset, fordi jeg ikke lige kan nå den ind i mellem, men der er far og mor godt nok kloge, de har lugtet lunten… så når jeg lige siger nej til uro’en, så giver de mig en rangle eller andet istedet, når jeg ligger her og får skiftet ble.

Jeg siger dig bare….. at gå igennem de der udviklingsspring, det er altså ikke for børn… det holder hårdt og jeg kan også se på mor og far at det heller ikke huer dem.

Derfor har vi mega fest hver gang et spring er overstået og det er forstået, at jeg kan godt lide musik. Jeg har bare æææælllsker musik. Jeg er sådan en lille musik baby.

Nå, men jeg kom fra, at jeg er for lækker, lækker, lækker og det er jeg jo! Folk kan jo ikke stå for mig, når jeg er ude og vise mig med mor og far. Alle sig “neeejjj” og “ihhh” hvor er jeg sød. Jeg suger det råt, det ryger lige ned i selvtillidsboksen.

Og så var det lige at mor satte Nik og Jay’s “Lækker” på og hun svang mig rundt i stuen. Sååå fedt. Det passer bare så godt på, hvor jeg er med mig selv lige nu.

De andre i legestuen elsker også musik. Det er jo ikke fordi vi kan så synderligt meget lige nu med vores kroppe, men at sidde og gynge og rykke armene op og ned, det er så sjovt og de voksne synes bare, at vi er top herlige.

Nå I skønne, ha´ det hyggeligt så længe…

De lækreste hilsner

Fra

Den vidunderligste baby

 

Efter et spring

Efter hvert af de 10 udviklingsspring som sker i uge 5, 8, 12, 19, 26, 37, 46, 55, 64 og 75 er der solskinshumør igen. Dit barn trives igen og begynder at udforske de nye evner som det sidste udviklingsspring har båret med sig.

Alle børn er unikke i deres valg. Så ved at følge dit barn og observere, hvad dit barn kan lide efter hvert spring, får du mulighed for at lære barnets personlighed at kende i en meget ung alder

 

Vidunderlige Uger

Du kan læse mere om de 10 forudsigelige mentale udviklingsspring også kaldet Tigerspring i bogen “Vidunderlige Uger”, som er baseret på forskning, skrevet af ph.d Frans X. Plooij og Hetty van de Rijt.

Bogen kan købes fordelagtigt her på min-mave og du kan læse mere om de vidunderligeste uger på vidunderligeuger.dk