Kære Vidunderlige mødre og fædre

shutterstock_193782137

Kære Vidunderlige mødre og fædre

Min afdøde kone Hetty og jeg har på baggrund af mange års forskning af adfærdsudvikling skrevet Vidunderlige Uger. Hetty nåede heldigvis at opleve den glæde det er, at kunne formidle vores viden om de biologiske forandringer jeres børn gennemgår. Sammen oplevede vi, at vores livsværk er med til at give ro og styrke til en masse forældre rundt om i verden. Forældre, der som jer, alle sammen vil det allerbedste for jeres guldklumper. Desværre kom Hetty sig aldrig over den sjældne tropesygdom hun fik under et ophold i Tanzania, og efter en lang, tapper kamp døde hun i 2003. Siden da har jeg fortsat arbejdet med Vidunderlige Uger og glædes over den positive indflydelse vores arbejde fortsætter med at have.

 

Jeg siger ”Farvel og tak”

Jeg er også taknemmelige og glad for, at have været en del af Min-mave´s ekspert blog. Det har været en fantastisk måde at komme ud til jer med mere af det jeg så gerne vil dele.

Nu er tiden dog til at jeg vil sige farvel og tak som aktiv deltager her på bloggen. Det betyder heldigvis ikke et farvel til Vidunderlige Uger på Min-mave. Hetty´s og mit livsværk vil fremover blive repræsenteret her på bloggen af det nye Vidunderlige Uger team.

 

Nye stemmer

Lotte Søs Farran-Lee og Henriette Bagge Waskiel overtager bloggen nu. De er begge passioneret og har Vidunderlige Uger helt inde under huden. Faktisk så meget, at formidlingen af de 10 mentale udviklingsspring kommer til at tage afsæt i en lidt anden udgangsvinkel end den plejer. Det bliver anderledes, muntert, informativt…… og lidt skørt!

Jeg håber, at I vil glædes over den nye aktivitet der kommer til at ske på bloggen her hos Min-Mave. Jeg ved at det bliver vidunderligt.

Du kan altid købe bogen i Min-mave’s webbutik, de har et godt tilbud.

Nyd sommeren og glem aldrig, at I er de bedste til at guide jeres børn. Vidunderlige Uger er netop skrevet til jer, så I ved, at det er noget helt naturligt og biologisk der sker med jeres vidunderlige børn når udviklingsspringene viser tænder og I begynder at betvivle jer selv. Og så I kan bruge denne viden til at finde den ro og power som jeg ved, at I har I jer og nyde jeres børns naturlige, sunde udvikling.

De bedste hilsner

Frans X. Plooij