Skal jeg ud af det hul?

nyfødt, ud af det hul

Skal jeg ud af det hul?

Se, jeg lå ret godt den morgen, altså hvis man lige ser bort fra, at jeg skulle ligge med hovedet nedad hele tiden, vælte rundt i noget vand og møffe min gode røv rundt bare for ikke at gå helt i lås.

Du ved, så jeg lå godt og suttede på tommelfinger (der er egentlig ikke ret meget andet at lave) og jeg lå og fedede den lidt for der var kommet noget vildt godt ind i tuben igår og det smagte så herligt. Jeg kunne mærke, at hende jeg bor hos var træt, hun puster og stønner, måske er hun lidt træt af, at jeg ligger her. Jeg er jo også ret irriterende på den gode måde. Jeg fylder i hvert fald.

Nå, men så kunne jeg godt mærke, at denne morgen ikke liiiiige var som de plejer, der var i hvert fald nogle ryk der begyndte at tage til i min hule. I starten var det engang imellem og så lige pludselig så kunne jeg jo godt fornemme hvor det bar hen. Og tro mig, man kigger ned og tænker are you kidding me… skal jeg virkelig ud af det hul? Altså fra en hel lavpraktisk vinkel så ser det ikke bare slemt ud – men rigtig slemt ud! Nå, men så lige pludselig så kunne jeg jo godt se, at lige meget hvad jeg sagde eller gjorde, så skulle jeg jo ud af det hul… Hvordan det skete, har jeg ingen anelse om, men tro mig….ud kom jeg. Jeg kom lige der med den lange ledning på maven, smurt ind i blod og så lige med det samme så skal jeg også tage stilling til, at der er nogle ansigter jeg bare ikke har set før. Jeg kan i hvert fald, se at de ser meget begejstret ud for at møde mig. Nå, men så tænkte jeg, at når det skal være på den made, så skriger jeg. Jeg synes jo ikke lige at jeg kendte dem, og det gjorde mig godt nok i dårligt humør. Men det virkede jo det der skrig, for så pludselig var der ikke det de ikke gjorde for mig, med tæppe og hue og det allerbedste, jeg kom op og lå på hende jeg har boet i. Hun smilede og jeg tror egentlig også, at hun græd lidt. Det same gjorde ham der med stemmen som jeg også kender. Og så siger de allesammen, at jeg er så smuk og sød, det lyder jo meget godt, men de kender mig jo heller ikke endnu hæhæ. Nå, men første lærdom er i hus: Når jeg bruger mine lunger så sker der noget action! Tænker at det skal jeg da gøre brug af….

 

Fra den Vidunderligste baby

 

Nyfødt

Lige nu er I helt nye for hinanden og I skal lære hinanden at kende. Det er vigtigt at tage tiden sammen i ro og mag. Sørg for at fortælle omverden hvordan I helst ønsker det. Tag tid til at kærtegne dit barn. Lad fingre glide gennem dit barns hår, stryg blidt henover huden, mærk hinanden. Det kan være en meget følelsesladet tid, så vis dine følelser.

Vidunderlige Uger

Du kan læse mere om de 10 forudsigelige mentale udviklingsspring også kaldet Tigerspring i bogen “Vidunderlige Uger”, som er baseret på forskning, skrevet af ph.d Frans X. Plooij og Hetty van de Rijt.

Bogen kan købes fordelagtigt her på min-mave og du kan læse mere om de vidunderligeste uger på vidunderligeuger.dk

Følg Vidunderlige Uger på Facebook og få del i vores informative/sjove/skøre og rørende opslag.