1½ år siden sidst og nye ting er sket

Nye ting er sket

Puha, det er faktisk slet ikke til at forstå at jeg ikke har skrevet i lige knap 1½ år, og det er simpelthen for dårligt.  Jeg nød at blogge når tiden og lysten var til det, men det har den ikke været. Men den er der nu.

Annabell og Maggie

 

Så Hej med jer! Det er fedt at være tilbage igen på Min-Mave Bloggen. 😀 <3
Til dem af jer, som ikke husker så godt, så får i lige en lille opsummering på hvem jeg er.

Jeg hedder Zenia, og da jeg begyndte at skrive for Min-Mave, havde jeg en datter på 1 år og var gravid med mit andet barn som jeg fik ved kejsersnit i juli 2016. Jeg var igang med at læse pædagog, og blev færdig med denne uddannelse januar 2019.
Jeg blev skilt fra min eks mand i sommer 2018, hvor jeg fik en depression, som jeg er kommet over.

Alt det nye der er sket

Se, det er jo ingen hemmelighed at min sidste opdatering var at jeg var blevet skilt og havde fået en depression af det, og der er sket SÅ meget mere end bare det!

Jeg var så heldig at finde en 4-værelses lejlighed ikke langt væk fra hvor jeg boede før. så derfor bor jeg i samme by som pigernes far, hvilket gør at vi kan dele dem på en fornuftigt måde som er 9/5, nogle gange mere og nogle gange mindre. Vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden når det kniber pga. arbejdet. Jeg fandt har fundet kærligheden igen og forhåbentligvis er det den sidste jeg skal finde. 😉 Kærligheden hedder Jacob og er ét år ældre end mig, og har ingen børn selv. Endnu 😉 Jeg fandt ham på mit studie efter min skilsmisse. Han mødte mine børn i december 2018 og har næsten været en fast del af vores hver dag siden. Han flytter hjem til os i starten af dette år.

Ligeledes blev jeg i januar 2019 udannet pædagog og har fået fast arbejde i en børnehave, hvilket jeg nyder super meget. Det er så fedt, at man har været SÅ heldig at få et arbejde så kort tid efter endt uddannelse som pædagog.
Så faktisk er alt kommet på plads og på rette hylde, men selvfølgelig skal der jo ske nogle vilde ting i mit liv, det skal jo helst ikke være kedeligt. Så derfor;

Maj 2020 <3

 Jacob og jeg

Bliver måneden hvor jeg for 3. gang skal være mor og første gang Jacob skal være far.
Vi skal have en pige, så tre piger under samme tag, good luck siger jeg bare. 😆
Det har bestemt ikke været en dans på roser eller planlagt for den sags skyld. Jeg blev gravid på mine p-piller, og jeg indrømmer gerne at jeg havde glemt én enkelt pille den måned, men havde da aldrig i min vildeste fantasi tænkt mig at det udløste en graviditet. Det gjorde det, og nu kunne hun ikke være mere end velkommen. <3

Tak

Hvis i har læst med indtil nu, vil jeg bare gerne lige sige tak, og fortælle at der nok skal komme mere på bloggen fra mig af. Der er utrolig nok tid og overskud lige nu.